Een geweldige dag wellness in Amsterdam

sauna tips
Sauna tips
28 juni 2018
De perfecte plek om te ontspannen en genieten
De perfecte plek om te ontspannen en genieten
1 september 2018
wellness

Een geweldige dag wellness in Amsterdam

Er even tussen uit

Iedereen ervaart wel eens dat de stress even te veel wordt om mee om te gaan. Of dat de dagelijkse routine een sleur wordt die je maar niet kunt doorbreken. De beste manier om in dit geval te ontspannen is er even tussen uit gaan. Dit kan op meerdere manieren. Je bijvoorbeeld kunt een weekendje weg met je partner of gezin. Daarnaast kun je ook een dagje uitgaan of een avond uit eten. Toch is dit niet altijd de beste manier om volledig tot rust te komen. Daarom zal hieronder beschreven worden waarom je het beste voor een dagje wellness kunt kiezen. Vooral wanneer je in Amsterdam en omstreken woont.

Waarom kiezen voor wellness?

Een dag naar de spa gaan is niet alleen een manier om lichamelijk te ontspannen. Wanneer je deelneemt aan wellness activiteiten, kun je ook geestelijk tot rust komen. Een belevingsdouche kan zenuwen en waarnemingsvermogen je bijvoorbeeld met waterdruk en gekleurde lichten stimuleren. De verschillende soorten waterdruk en gekleurde lichten zijn namelijk gebaseerd op een psychologisch principe. Tijdens een belevingsdouche worden deze stralen en lichten afgewisseld op een manier dat je er rustig van wordt. Bovendien is een spa dag zeer geschikt om tijd door te brengen met hechte vriendinnen of je partner.

Onze faciliteiten

Spa Du Sahara biedt niet alleen een belevingsdouche. Onze faciliteiten zijn erg variërend en geïnspireerd op verschillende badculturen. Zo bieden wij bijvoorbeeld massages, een bubbelbad en een Scandinavische opgietsauna. Deze sauna werkt precies volgens de traditionele Scandinavische methode. Eerst worden er kolen verhit in de houten saunacabine. Daarna wordt er water op gegoten, zodat er stoom ontstaat. De stoom zorgt voor het grootste deel van de warmte in de sauna en heeft veel voordelen voor je huid. Een sauna maakt het namelijk mogelijk om alle afvalstoffen kwijt te raken door transpiratie. Wanneer je hierna een lauwwarme douche neemt, is je huid compleet gereinigd. Als laatste bieden wij zowel een droge als natte hamam. Natte hamam kun je zien als een bad zonder de badkuip. Droge hamam kan vergeleken worden met een massage zonder de masseur.

Verschillende arrangementen

Wil je voor een speciale gelegenheid een wellness dag boeken? Zoals bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of een jubileum met je partner? Dan hebben wij hier verschillende arrangementen voor. Wij hebben namelijk een Ladies only arrangement, een High Tea arrangement en verschillende arrangementen voor koppels. En natuurlijk is badkleding bij elk arrangement toegestaan.

Reserveer direct!
Translate »