Wellness Amsterdam

 

Ontdek onze unieke formule


Wellness: het klinkt voor de meesten onder ons als muziek in de oren. Een bezoek aan een wellness heeft ongetwijfeld tal van voordelen voor de gezondheid en dat is zeker in de maatschappij van tegenwoordig waar stress, tijdsdruk en tal van andere zaken het lichaam en de geest al snel kunnen overprikkelen, essentieel.

wellness
De voordelen van een wellness Amsterdam

1. Lichamelijke ontspanning

Wie regelmatig naar een wellness gaat geniet van meer levenskwaliteit. Dit komt doordat mentale stress wordt verminderd en het lichaam vrij wordt van afvalstoffen die op de lange termijn immers alleen maar negatieve gevolgen hebben! Of je nu ontspant in een sauna, rustig in een wellness-bad zwemt of een massage krijgt, allen dragen ze bij aan een betere fysieke gezondheid.

2. Sociaal actief in een wellness

Vervolgens is ontspannen in een wellness natuurlijk ook gewoon sociaal aangenaam. Of je nu als koppel geniet van een gezellig bad of met een groep vrienden een dagje naar de sauna gaat, je band wordt er sterker door en dat is natuurlijk alleen maar positief!

3. Mentale ontspanning

Tenslotte heeft een wellness Amsterdam natuurlijk ook als voordeel dat je er mentaal rustiger van wordt. Maar ook je mentale weerbaarheid versterkt, juist omdat je tot jezelf kan komen en een rustmoment hebt tussen de drukke tijden door. Mentaal ontspannen in een wellness is één van de meest efficiënte manieren om je gedachten even opzij (of op een rijtje) te zetten zodat je naderhand weer stressbestendiger bent en beter kunt functioneren!

Wellness en stress

Een gezonde levensstijl wordt gekenmerkt door zowel drukke periodes als rustige tijden. Het lichaam én de geest kunnen onmogelijk altijd op scherp staan aangezien dit alleen maar negatieve gevolgen heeft voor de gezondheid. Stress is tegenwoordig een ware epidemie en wellness is daar de perfecte oplossing voor!

Of je nu mentale ballast wil kwijtraken of je lichaam een opkikker geven, een wellness biedt je de kans om helemaal tot jezelf te komen en weer in balans te geraken. Zo laad je je mentale én fysieke batterij als het ware op!

Het beste van wellness bij privé wellness Spa Du Sahara

Bij Privé spa Wellens staan gastvrijheid (met een Oosterse invloed) en een combinatie van verscheidene badculturen centraal. Of je nu wil genieten van een Arabische natte en droge hamam of een Scandinavische sauna, alles is mogelijk. Ook een speciaal kinderbed voor jongere families, een Amerikaanse bubbelbad en een unieke belevingsdouche behoren tot de mogelijkheden.

Spa Du Sahara biedt volledige vrijheid in uw eigen privé sauna met muziek, decoratie en versnaperingen die volledig aan de gelegenheid zijn aangepast. Ook als u speciale wensen heeft kan u genieten van het aanbod van verschillende arrangementen, waaronder schoonheidsbehandelingen, catering in verschillende vormen en massages!

Een Wellness Amsterdam: precies wat je nodig hebt om lichamelijk en mentaal tot rust te komen!
Wellness is tegenwoordig van groot belang om stress te vermijden en je lichaam en geest weerbaarder te maken. Spa Du Sahara bied je dan ook die mogelijkheid dankzij een privésauna, bubbelbad, verfrissende schoonheidsbehandelingen en zalige massages!

Patricia


Een sfeervolle locatie voor het perfecte vrijgezellenfeest voor vrouwen: relaxen, baden, eten en ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze sauna is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe. wat is er nou leuker dan de vrijgezel verrassen met de boodschap dat jullie een wellnesscentrum voor haar afgehuurd hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen. Eind van de dag maken wij een groepsfoto van jullie!

Karin


Een sfeervolle locatie voor jullie hele dag- of avondprogramma: relaxen, baden, eten en drinken. Ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze Spa Hammam is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe! Wat is er nou leuker dan een sauna helemaal privé te hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen.
Reserveer direct!
Translate »