Welke wellness behandeling is goed voor jou?

Verras je lief! Een ultiem dagje weg
1 oktober 2019
decembercadeautjes
De leukste decembercadeautjes
1 december 2019
weetjes

Geniet bij Du Sahara van jouw favoriete wellness behandeling!

Een wellness behandeling is iets dat je altijd goed kunt gebruiken. Zeker als je vaak last hebt van stress is het aan te raden regelmatig een wellness behandeling te ondergaan. Maar hoe weet je nu welke behandeling het best past bij jouw situatie? Bij Spa & Hamam Du Sahara kunnen we je moeiteloos hierover adviseren. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Hieronder noemen we alvast de belangrijkste wellness en schoonheidsbehandelingen die Spa & Hamam Du Sahara aanbiedt. Deze behandelingen hebben één gemeenschappelijk voordeel: de alledaagse stress raak je kwijt.

Scrubbehandeling

Bij een scrubbehandeling wordt je huid gescrubd. Hiermee ontdoe je je huid van dode huidcellen en ook vermindert deze wellness behandeling de vorming van puistjes en mee-eters. Daarmee krijgt je huid een veel gezondere uitstraling. Bruin worden gaat dan ook gemakkelijker en gelijkmatiger. Bovendien glanst je huid meer als je regelmatig een scrubbehandeling ondergaat. Zo’n behandeling is trouwens heerlijk in combinatie met een bezoekje aan de sauna.

Modderbehandeling

Een modderbehandeling is een al sinds de oudheid populaire en veelgebruikte behandeling. Hét voordeel is dat een modderbehandeling de doorbloeding van je huid enorm bevordert. Dit vanwege het sterk zuiverende effect van deze schoonheidsbehandeling.

Wellness behandeling met chocolade

Iedereen ervaart dit als een bijzondere wellness behandeling. Tijdens zo’n massage met warme chocoladeolie heb je een heerlijk ontspanmomentje. Chocolade heeft namelijk een stressverlagend effect. Bovendien heeft het een ontstekingsremmende uitwerking op de duid. Bovendien verbetert dit het vochtgehalte en bevordert het celvernieuwing . Na afloop voelt je huid weer zacht en glad aan. Het aanwezige cacao stimuleert tenslotte ook nog eens de productie van endorfine in je lichaam. Een geluksgevoel is daarvan het fijne resultaat!

Oliemassage

Een oliemassage is een massage waarbij zachtjes wordt gemasseerd. Druk- en knijptechnieken worden hierbij niet gebruikt. De nadruk ligt dus heel duidelijk op het ontspannende aspect. Deze massage is ideaal voor mensen die last hebben van stress, gespannen spieren en chronische vermoeidheid. Doe je deze wellness behandeling regelmatig, dan zul je merken dat je minder gestrest door het leven gaat.

Droge of natte Hamam

Een wellness behandeling die je iedereen moeiteloos kunt aanbevelen is natuurlijk de hamam. De natte hamam is een traditioneel reinigingsritueel. Hierbij lig je op je buik en wordt er warm water over je heen gegoten. Daarna word je met zeep gewassen en tenslotte spoel je je af met wederom warm water. De droge hamam is een ritueel dat helpt je spieren te ontspannen. Je ligt op je buik en de wellness deskundige plaatst warme kompressen op je rug. Deze kompressen zorgen ervoor dat spierpijn vermindert en dat je spieren losser zullen aanvoelen.

Reserveer direct!
Translate »