Vrijgezellenfeest? 5 dingen die je kunt doen

olijfzeep
Ultiem ontspannen? Olijfzeep massage it is!
1 mei 2019
Voordelen van een privé spa
Privé spa boeken? Dit zijn de 7 voordelen
1 juli 2019

Vrijgezellenfeest

Heb je een vrijgezellenfeest voor de boeg van een vriendin en ben jij degene die helpt met organiseren? Dan begint de voorpret nu al! Hoe leuk om je vriendin die gaat trouwen een leuke en bijzondere dag te geven. Je hoort soms van die vreselijke verhalen over vrijgezellenfeesten, maar wij houden het netjes. Zo heb jij lol, maar vooral ook de bride to be. De leukste dingen die je kunt doen hebben we op een rijtje gezet.

Eten en drinken

Dit wordt waarschijnlijk sowieso al een onderdeel van de dag. Houd je vriendin erg veel van eten en drinken? Dan is het leuk om hier iets speciaals mee te doen! Doe met zijn allen een wijnproeverij bijvoorbeeld. Of neem haar mee naar een high tea. Of vind je dat ze toch wel een beetje aan de slag moet die dag? Doe dan met zijn allen een kookworkshop. Bak taarten, maak chocolaatjes of laat haar kennis maken met een nog voor haar onbekende keuken. Eet smakelijk! Of niet…

Spelletjes spelen

Spelletjes spelen? Dat is toch heel ouderwets? Nou, wel een beetje. Maar je kunt tegenwoordig spelletjes spelen in hippe restaurants in bijvoorbeeld Amsterdam. Spelletjes 2.0 eigenlijk. Ganzenbord is er niks bij. Ga achter het stuur en speel Mario Kart. Of speel een potje air hockey, dan weet je gelijk wie het meest fanatiek is van de groep! Je kan bij deze tenten vaak ook een hapje eten en wat drinken. Ideaal dus om hier een paar uurtjes lekker rond te hangen.

Relaxen in de spa met vrijgezellenfeest

Zoek je iets wat ontspannend is? Breng dan een bezoekje aan de spa met het vrijgezellenfeest! Zo kan ze zich nog even ontspannen voor de grote dag is aangebroken. En zo kan je zelf als organisator ook even ontspannen na al het geregel. Het is een ideale manier om even lekker weg te zijn met de meiden. Ontspannen hangen, lekker kletsen, met af en toe een slok thee of water en wat gebak.

Zwemmen als een waterrat

Is je vriendin een waterrat? Ga dan met zijn allen een duik nemen in het zwembad! Voel je weer even kind en doe lekker gek. Baantjes trekken sla je even over deze dag. Over naar de glijbanen, watervalletjes en eventuele stoombaden. Plezier gegarandeerd! Helemaal als je het in de zomer organiseert, met een zonnetje kun je lekker in het buitenzwembad hangen. IJsje in de hand en de dag kan niet meer stuk.

Shake die cocktails!

Houd de bride to be wel van een drankje? Ga dan een workshop cocktails maken doen! Laat iemand het demonstreren en ga zelf aan de gang met smaken en combinaties. Leuk om te leren en vooral ook lekker om na de workshop op te drinken. Proost!

Mocht je op zoek zijn naar een spa, dan is Spa Hamam du Sahara misschien wel wat voor jou/jullie. De spa in Amsterdam kan speciaal voor jullie een middag de spa ter beschikking stellen voor een vrijgezellenfeestje. Zo heb je ruimte en privacy om hier ultiem van te genieten. Neem anders een kijkje voor meer informatie.

 

Reserveer direct!
Translate »