Verras je lief! Een ultiem dagje weg

5 redenen waarom de sauna goed is voor je
1 september 2019
weetjes
Welke wellness behandeling is goed voor jou?
5 november 2019

Dagje weg

Is het tijd dat je je lief een keer verrast met een uitje of een dagje weg? Het is leuk om dit af en toe te doe als verrassing! Of dit nu is voor een verjaardag, om de liefde te vieren of gewoon, om weer eens iets leuks met elkaar te doen. Het is een manier om weer even lekker aandacht voor elkaar te hebben en even te verdwijnen uit de sleur van het dagelijks leven. Wij hebben een aantal dingen voor een dagje weg op een rijtje gezet.

Bezoek een museum

Is je partner dol op musea? Dan is het leuk om een dagje weg te gaan naar een museum. Bekijk goed van tevoren welke tentoonstellingen er zijn en maak je keuze. Het is ook leuk om naar een museum te gaan in een totaal andere stad (in plaats van in eigen stad of de dichtst bijzijnde stad). Zo maak je er echt een leuk dagje uit van!

Lekker eten

Een onderdeel van het dagje uit kan zijn dat je ergens lekker gaat eten. Is je partner gek op sterrenrestaurants en lekker eten? Neem hem of haar dan mee naar het beste restaurant in de buurt. Je kunt vaak een verrassingsmenu kiezen en een wine pairing doen. Zo geniet je dubbel! Een ander leuk idee dat met eten te maken heeft, is het regelen van een high tea. Vaak wordt dit bij vrouwen het meest gewaardeerd! Geniet van lekkere gebakjes, sandwiches en natuurlijk verschillende soorten thee.

Dagje naar de spa

Een andere leuke manier om je lief te verrassen tijdens een dagje weg, is door een dagje naar de spa te gaan. Hier kun je heerlijk romantisch met z’n tweeën ontspannen en genieten van elkaar. Om het extra speciaal te maken kun je een massage regelen. Zo kan je dagje weg echt niet meer stuk!

Een rondje op de rondvaartboot

Als je van plan bent om naar een grote stad te gaan, dan is een tocht met de rondvaartboot ook een aanrader! Het is erg leuk om de stad vanaf een andere hoogte te ontdekken. Bovendien leer je veel over de gebouwen als je kiest voor een boottocht met tour guide.

Als een dagje naar de spa je aanspreekt, dan kun je eens kijken bij Spa Hamam du Sahara. Ze hebben een privé spa waar je heerlijk kunt genieten met z’n tweeën. En ook aan massages is de keuze erg groot. Kies voor een VIP treatment bijvoorbeeld. Zo voelen jullie je beide herboren na een dagje weg!

 

Reserveer direct!
Translate »