Ultiem ontspannen? Olijfzeep massage it is!

ladies only day
Ladies only day!
1 april 2019
Vrijgezellenfeest? 5 dingen die je kunt doen
1 juni 2019
olijfzeep

Olijfzeep massage

Wie steekt zijn of haar hand op om ultiem te ontspannen? Dat zal iedereen wel willen. Er zijn vele manieren om lekker te ontspannen. Maar waar je zeker weten helemaal van tot rust kan komen is een olijfzeep massage. Dit is een massage waar je lekker van gaat ontspannen én waar je huid helemaal zacht en schoon van wordt. Check hieronder hoe een olijfzeep massage in Turkije er aan toe gaat:

https://www.youtube.com/watch?v=GUkEP2Lzifk

Dat ziet er nogal ontspannen uit toch? Deze massages worden niet alleen in Turkije gedaan. Ook kan je op vele andere plekken op deze manier heerlijk tot ontspanning komen.

Olijfzeep heeft veel voordelen

Olijven geven van nature een fijne olie af als deze bewerkt wordt. Deze olie verzorgt de huid goed. Er zitten vitamines en mineralen in. Ook zorgt olijfzeep voor een goede vochtbalans van je huid. Het helpt tegen rimpels én het is vaak goed te gebruiken voor een huid die allergieën of irritaties kent.

Schuim geeft extra dimensie

Wat een extra dimensie geeft aan een olijfzeep massage is dat de olijfzeep helemaal gaat schuimen. Dit geeft een heerlijk zachte tinteling aan de huid. En deze extra zachte tinteling geeft nog een dimensie aan de massage natuurlijk! Bij een olijfzeep massage wordt ruim de tijd genomen om je lichaam helemaal te laten ontspannen. Niets geen druk of tijdsbesef. Je bent helemaal in het moment daar om je lichaam volledig te laten ontspannen. Droom weg bij de lekkere, subtiele geur van olijfzeep en laat je meevoeren!

Het is dus op veel meer plekken dan Turkije mogelijk om een olijfzeep massage te nemen. Dit kan je namelijk ook laten doen bij Spa Hamam du Sahara bijvoorbeeld. In deze hamam kan je helemaal tot rust komen. Wil je meer weten over de behandelingen die ze hier hebben? Dan kan je altijd contact met ze opnemen of gewoon een keer langsgaan om het te ervaren!

Reserveer direct!
Translate »