Spa wellness

 

Ontdek onze unieke formule


Spa Wellness
Wat is er nu fijner dan een heerlijk dagje genieten in een mooie spa wellness? Bij Spa en Hamam Du Sahara in Amsterdam kunt u op een sfeervolle manier heerlijk tot rust komen en eens even lekker helemaal ontspannen.

Spa Wellness


In onze privé spa wellness combineren wij de Oosterse gastvrijheid met het allerbeste van de verschillende badculturen. Bijvoorbeeld de traditionele Arabische natte en droge hamam tot de authentieke Amerikaanse bubbelbad en een Scandinavische opgietsauna. In onze bijzondere belevingsdouche kunt u de echte wellness-sensatie ervaren en bij ons vindt u zelfs een kinderbad, speciaal voor de kleintjes. Tussendoor kunt u helemaal bijkomen in onze relaxruimte.

Privé sauna


Bij Du Sahara krijgt u de gehele sauna tot uw beschikking en kunt u deze dus voor een paar uur privé in gebruik nemen. Tijdens uw bezoek is het dragen van badkleding toegestaan, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het is aan u wat u het prettigst vindt. Wij verzorgen een passende sfeer door de decoratie, de muziek en de hapjes speciaal voor u aan te passen, naar gelang de gelegenheid en afhankelijk van uw speciale wensen.

Arrangementen


We bieden u diverse arrangementen aan, waarvan u gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld een heerlijk ontspannende massage of een speciale beautybehandeling. Ook kunt u bij ons gebruik maken van de zonnebank. Daarnaast beschikken wij over een uitmuntende catering, met heerlijke hapjes en drankjes voor tijdens het ontspannen.

Samen genieten in onze spa wellness


De spa wellness is de ideale gelegenheid om heerlijk een dagje helemaal tot rust te komen. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een gezellig dagje te komen genieten met vrienden, collega's of met het hele gezin. Heeft u speciale wensen of komt u voor een bijzondere gelegenheid? Laat het dan aan ons weten, zodat wij een passend en speciaal voor u op maat gemaakt arrangement kunnen samenstellen.  

Reserveer direct!
Translate »