Sauna wellness

 

Ontdek onze unieke formule


Toe aan een heerlijk dagje ontspannen en genieten in een sauna wellness? Breng dan eens een bezoek aan Spa Hamam Du Sahara in Amsterdam.

Sauna wellness

U vindt bij ons een variatie aan diverse badculturen, gemengd met de Oosterse gastvrijheid. Zo kunt u bij ons genieten van onze droge en natte hammam, de authentieke Finse opgiet sauna en zelfs de Amerikaanse bubbelbad. Uitrusten kunt u optimaal doen in een van onze sfeervolle relaxruimtes. Spa Hamam Du Sahara biedt zelfs een kinderbadje voor de allerkleinste.

Privé sauna

In onze sauna wellness doen wij er alles aan om uw relaxdag geheel naar wens te verzorgen, in een sfeervolle en ontspannende omgeving. U kunt bij ons gebruik maken van de mogelijkheid om de sauna een aantal uur voor uzelf en uw gasten geheel privé af te huren. Zo hoeft u de faciliteit niet te delen met onbekenden en kunt u op uw eigen manier en in alle rust komen genieten.

Arrangementen

Voor een optimaal dagje genieten, bieden wij u speciale arrangementen aan. Zo kunnen de dames bij ons terecht tijdens onze ‘Ladies only’ ochtenden. Deze dames ochtenden zijn iedere week op maandag, dinsdag, woensdag, en donderdag van 09.30 tot 12.00 uur. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook kiezen voor een luxe Sahara Culinaire Experience of Sahara High Tea Experience. Kijk op de website onder arrangementen voor alle arrangementen die wij u kunnen bieden.

Speciale gelegenheid

Bezoekt u onze sauna wellness voor een speciale gelegenheid als een bruiloft of een verjaardag? Laat dit dan vooraf aan ons weten. Wij kunnen dan de sfeer met muziek, hapjes en dergelijke geheel aanpassen naar gelang de gelegenheid, om het bezoek voor u en uw gasten zo extra feestelijk te maken.

Neemt u gerust eens contact met ons op, om te reserveren of om de mogelijkheden te bespreken. Reserveren kan ook via de website.

 

 


  • vrijegzellendag
    Een sfeervolle locatie voor het perfecte vrijgezellenfeest voor vrouwen: relaxen, baden, eten en ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze sauna is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe. wat is er nou leuker dan de vrijgezel verrassen met de boodschap dat jullie een wellnesscentrum voor haar afgehuurd hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen. Eind van de dag maken wij een groepsfoto van jullie!
    Patricia
  • vriendinnen
    Een sfeervolle locatie voor jullie hele dag- of avondprogramma: relaxen, baden, eten en drinken. Ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze Spa Hammam is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe! Wat is er nou leuker dan een sauna helemaal privé te hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen.
    Karin
Reserveer direct!
Translate »