Romantisch dagje uit

 

Ontdek onze unieke formule


romantisch dagje uit
Kom samen heerlijk genieten tijdens een romantisch dagje uit in de bijzondere Spa en hammam Du Sahara in Amsterdam.

Romantisch dagje uit

Samen met uw partner kunt u heerlijk komen genieten en gebruik maken van onze privé sauna. Wij combineren de Oosterse gastvrijheid met de bad tradities uit vele culturen. Zo vinden jullie bij ons bijvoorbeeld de droge en natte hammam uit de Arabische cultuur, een Amerikaanse bubbelbad en een opgietsauna bekend uit Scandinavië. Ontspannen doen jullie in onze sfeervolle relaxruimte en onder de bijzondere belevingsdouche. Mochten jullie de kinderen meenemen? Er is ook een kinderbadje voor de kleintjes.

Privé sauna

Jullie kunnen samen tijdens een romantisch dagje uit de sauna geheel voor jullie zelf voor enkele uren afhuren. Zo kunnen jullie samen in alle privacy genieten van de faciliteiten. U kunt gebruik maken van de sauna op de manier die het beste bij jullie past en hoeven daarbij geen rekening te houden met andere badgasten. Komen jullie voor een speciale gelegenheid, als het vieren van een huwelijk of andere bijzondere aangelegenheid? Laat dit dan vooraf aan ons weten, zodat wij de sfeer geheel naar uw wensen kunnen afstemmen op de reden van het bezoek. Wij passen de muziek, hapjes en decoratie graag aan, zodat u de sfeerbeleving kan ervaren die past bij deze bijzondere gelegenheid.

Arrangementen

Naast het regulieren gebruik van onze faciliteiten, bieden wij u en uw partner heerlijk ontspannende arrangementen, zoals massages of gezichtsbehandelingen. Neemt u gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een perfect romantisch dagje uit voor u en uw partner samen met ons te plannen. U kunt ook verder op de website kijken voor de verschillende arrangementen die u bij ons kunt boeken. Spa en hammam du Sahara in Amsterdam is de perfecte gelegenheid om samen te komen genieten en heerlijk ontspannen tot rust te komen.

Reserveer direct!
Translate »