Romantisch cadeau

 

Ontdek onze unieke formule


Romantisch Cadeau? Spa of sauna: helemaal tot rust komen

Een romantisch cadeau waarmee je jouw partner écht kunt verrassen, is een bezoek aan een luxueuze sauna of spa. In een volledig verzorgd, modern en zeer schoon welnesscentrum kunnen jullie helemaal tot rust komen en optimaal van elkaar genieten. Helemaal in een spa of sauna die je privé kunt huren en alle faciliteiten biedt die jullie je maar wensen.

Faciliteiten en mogelijkheden bij privé spa Wellensromantisch cadeau

Privé spa Wellens is zo’n wellnesscentrum waar dit en nog veel meer mogelijk is. Kiezen voor Wellens is kiezen voor genieten met een grote G. Bij ons vind je het beste van alles wat wereldwijde badculturen te bieden hebben. Van oosterse gastvrijheid, Scandinavische topsauna’s tot indrukwekkende Amerikaanse bubbelbad: privé sauna Wellens biedt voor elk wat wils: een belevingsdouche, opgietsauna’s, bubbelbad, catering, gezichtsbehandelingen en massages.

Bij ons is badkleding toegestaan en zijn ook kinderen welkom. Voor hen is er een speciaal kinderbad. Je kunt zelf jouw ideale cadeaubon samenstellen en deze als romantisch cadeau weg te geven. Wil je samen een bubbelbad delen en daarna een gezichtsbehandeling en oosterse massage meemaken? Terwijl jullie ondertussen genieten van een paar lekker wijntjes, bier, andere drankjes en/of hapjes? Geen probleem! Dit en veel meer is mogelijk bij privé spa Wellens. Zo kun je ook je eigen muziek, decoratie en catering uitkiezen. En wat spa Wellens nog unieker maakt, is het feit dat dit wellnesscentrum als enige privé spa in Nederland twee soorten hamams aanbiedt. Wat wil je nog meer?

Vraag voordelig jouw unieke cadeaubon aan

Bezorg jouw geliefde(n) een onvergetelijk wellness-avontuur die een combinatie vormt van de beste mondiale badculturen uit het Midden-Oosten, Scandinavië en de Verenigde Staten. Bestel nu voordelig en eenvoudig een cadeaubon via onze website, die is afgestemd op jouw specifieke wensen. Dan geniet je binnenkort met jouw partner van de unieke ervaring en ontspanning van spa Wellens, de meest relaxte privé sauna van Nederland.


  • vrijegzellendag
    Een sfeervolle locatie voor het perfecte vrijgezellenfeest voor vrouwen: relaxen, baden, eten en ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze sauna is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe. wat is er nou leuker dan de vrijgezel verrassen met de boodschap dat jullie een wellnesscentrum voor haar afgehuurd hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen. Eind van de dag maken wij een groepsfoto van jullie!
    Patricia
  • vriendinnen
    Een sfeervolle locatie voor jullie hele dag- of avondprogramma: relaxen, baden, eten en drinken. Ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze Spa Hammam is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe! Wat is er nou leuker dan een sauna helemaal privé te hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen.
    Karin
Reserveer direct!
Translate »