Prive wellness Amsterdam

Privé sauna Noord-Holland img
Privé sauna Noord-Holland
21 mei 2018
prive sauna
Prive sauna
28 juni 2018
Privé wellness Amsterdam relax

Privé Wellness Amsterdam

Ontsnappen aan dagelijkse hectiek

Iedereen heeft weleens rust nodig. Een moment om alle dagelijkse hectiek van je af te zetten en een pauze in te lassen. Maar wat te doen als je niet genoeg tijd hebt om op vakantie of een weekend weg te gaan? Een wellness dag is de perfecte manier om op een vrije dag bij te komen van de dagelijkse sleur. Spa Hamam Du Sahara biedt je deze unieke ervaring. Dit doen wij door Oosterse gastvrijheid met verschillende badculturen te combineren. Zo kan je alle stress even van je afzetten en volledig tot rust komen.

Verschillende wellness faciliteiten

Wij hebben faciliteiten uit meerdere verschillende badculturen. Zo is onze Scandinavische opgietsauna ideaal om afvalstoffen uit je huid te verwijderen. Hierna kan je een belevingsdouche nemen om af te koelen en alle transpiratie af te spoelen. Dit is een douche met verschillende waterstralen en gekleurde lichten. Het is een unieke ervaring die wij eenieder aanraden. Daarnaast bieden wij zowel een traditionele Arabische natte als een droge hamam aan. Ook kun je je ontspannen in de bubbelbad. Dit is een goede vervanging voor een massage. Het kan helpen wanneer je je niet comfortabel voelt bij aanrakingen van anderen.

Oosterse gastvrijheid

Bij Du Sahara doen wij er alles aan om jouw spa dag perfect te laten verlopen. Daarom combineren wij de verschillende badculturen van onze faciliteiten met oosterse gastvrijheid. Zaken als hapjes, decoratie en muziek kunnen volledig naar wens aangepast worden. Ook is het mogelijk de spa een paar uur voor jezelf hebben. Je kunt namelijk één van onze verschillende arrangementen boeken. Deze arrangementen zijn geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen of een uitje voor twee geliefden. Verder kun je een arrangement boeken om zomaar een dag naar de spa te gaan met een vriendin. Du Sahara is de perfecte spa om met familie of vrienden een dagje te genieten. Hieronder worden de arrangementen uitgebreid besproken.

Voorwaarden arrangementen

Dit zijn belangrijke zaken om te weten tijdens het reserveren van een arrangement. Badkleding is tijdens het bezoek altijd toegestaan. De meeste arrangementen gelden voor maar twee personen. Ons High Tea arrangement, Ladies only arrangement en vrijgezellen arrangement zijn dus de enige arrangementen voor groepen. Let op! Vanwege de intieme locatie zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij raden je daarom aan om ruim van tevoren te reserveren.

Ladies only!

Dit arrangement is perfect voor een uitje met één of meerdere vriendinnen. Je kan dit arrangement zelfs als vervanging voor een babyshower boeken. Zwangere vrouwen krijgen namelijk extra aandacht. Het wordt hen zo goed mogelijk naar hun zin gemaakt als ze een Ladies only arrangement boeken. Op maandag, dinsdag en donderdagochtend is de spa van half tien tot twaalf uur speciaal geopend voor dames. Het arrangement is €32,50 per persoon. Er wordt tijdens het bezoek voor koffie, thee en gebak gezorgd.

Arrangementen voor koppels

Speciaal voor koppels is er het Arrangement Sahara. Hierbij mag je privé gebruik maken van alle faciliteiten en doucheproducten. Het Sahara Experience arrangement is een vergelijkbaar arrangement. Bij dit arrangenent mag je onbeperkt van de minibar gebruik maken. Als laatste specifieke koppelsarrangement bieden wij de Sahara VIP Wellness Experience aan. Dit arrangement duurt zes uur in plaats van tweeëneenhalf uur. Bij dit arrangement mag je in een romantische sfeer privé gebruik maken van alle faciliteiten en doucheproducten. Verder wordt er bij dit arrangement gezorgd voor koffie, thee en gebak en tapas met jus d’orange of een smoothie. Ook dit arrangement is inclusief onbeperkt frisdrank uit de minibar. De prijzen van arrangementen voor koppels variëren van €155,00 tot en met €395,00.

Culinaire arrangementen

Je kunt naast alleen spa arrangementen natuurlijk ook een High Tea arrangement boeken voor twee personen. Onze Sahara High Tea Experience mag ook geboekt worden voor groepen vanaf tien personen. Het is een arrangement inclusief onbeperkt drinken en verschillende zoete en hartige hapjes. Deze hapjes zijn onder anderen bonbons, macarons en halal kipsandwiches. De prijs hiervoor is ongeveer tweehonderd euro voor twee personen en vijfenzeventig euro per persoon voor groepen. Wil je een intiemer culinair arrangement? Boek dan een Sahara Culinaire Experience. Dit is een spa arrangement inclusief koffie thee, gebak, tapas en een smoothie of jus d’orange. Bovendien is dit arrangement inclusief onbeperkt frisdrank uit de minibar. Het is een romantische spa dag en een culinaire ervaring in één. Dit arrangement kost net als de High Tea ongeveer tweehonderd euro.

Vrijgezellen arrangement

Als laatste is er het Vrijgezellen arrangement. Dit is een luxe arrangement speciaal voor vrijgezellenfeesten. Bij dit arrangement mag je tweeëneenhalf uur privé van alle faciliteiten en onze doucheproducten gebruik maken. Ook mag je gebruik maken van onze badset, bestaande uit een badjas, slippers en handdoek. De vrijgezel krijgt daarbij een oliemassage. Ook voor hapjes wordt gezorgd, hier zit koffie, thee en gebak bij inbegrepen. Onbeperkt frisdrank uit de minibar pakken is ook bij dit arrangement toegestaan. Daarnaast bieden wij ook speciale Marokkaanse thee aan, zodat jouw vrijgezellenfeest onvergetelijk wordt. Het vrijgezellen arrangement is een groepsarrangement van €550,00.

Voor de kinderen

Tot slot is er voor jonge kinderen ook nog een kinderbad. Dit kan goed van pas komen in het geval van gezinnen met jonge kinderen. Ook is deze faciliteit erg handig wanneer je geen oppas kunt vinden of wanneer deze afzegt. Zo kun je zorgeloos van jouw wellness ervaring genieten. Bovendien hebben de kinderen zo ook hun eigen “spa dag”. Tussendoor mag je altijd even checken hoe het met hen is. Dat is toch een win-win situatie?

 

Reserveer direct!
Translate »