Privé Spa

 

Ontdek onze unieke formule


Een spa is voor velen een ware luxe maar dat wil niet zeggen dat slechts enkelen ervan zouden mogen genieten. Dankzij een privé spa bij Du Sahara profiteer je van de vele voordelen die het biedt en kan je zowel lichamelijk als mentaal weer helemaal opladen!

hammam

De voordelen van een privé spa

Een privé spa biedt talloze voordelen op verschillende vlakken. Een overzicht van redenen waarom een dergelijke spa iets voor jou is is dan ook belangrijk om er meer uit te halen!

1. Mentaal tot rust komen

Een spa maakt het zo veel eenvoudiger om mentaal tot rust te komen en na een drukke werkdag of week weer helemaal op te laden. In de maatschappij van tegenwoordig maakt continue stress het vaak zo veel moeilijker om te functioneren en te presteren op het werk, met alle gevolgen van dien. Een privé spa maakt echter korte metten met dit probleem en geeft je de mentale rust waar je zo naar verlangt!

2. Je lichaam een rustpauze geven

Daarbij biedt een privé spa bij Spa Du Sahara je lichaam de kans om te herstellen. Zowel spieren als gewrichten en eigenlijk het hele lichaam krijgen dagelijks ontelbare prikkels en stressoren te verwerken, waardoor het risico op gezondheidsproblemen steeds groter wordt. Heb je last van pijnlijke gewrichten, stramme spieren of vermoeidheid? Dan kan een bezoek aan een privé spa precies zijn wat je nodig hebt!

3. Samenzijn met vrienden en/of famiie

Tenslotte mag ook het sociale aspect van een spa niet vergeten worden. Als je met vrienden of familie geniet van een gezellige dag of namiddag in een spa waar je over alle nodige privacy, comfort en voorzieningen beschikt, dan draagt dat alleen maar bij aan de band. Een privé spa bij Du Sahara is een sociaal gebeuren!

Een spa en de mogelijkheden die het biedt

Een spa is natuurlijk maar een begrip. Wat er precies bij komt kijken is dan ook een vraag die een duidelijk antwoord behoeft. Du Sahara beperkt het aanbod niet tot een gewoon bubbelbad en een hete sauna. Door de combinatie tussen gastvrijheid en Oosterse invloeden wordt een rustgevende, unieke sfeer gecreëerd die elk bezoek aan de privé spa onvergetelijk maakt.

Zo is er keuze tussen een Arabische hamam, een Scandinavische opgietsauna of een Amerikaanse bubbelbad. Ook voor families met kinderen is er een speciaal kinderbad zodat het hele gezin kan genieten van een unieke spa-ervaring waar alle comfort en privacy aanwezig zijn!

De ideale spa-ervaring bij Spa Du Sahara

Als u gebruik maakt van de privé spa van Spa Du Sahara dan kan je rekenen op privacy en ontspanning. Daarbij kan je gebruik maken van badkleding en zorgen aangepaste muziek, hapjes en decoratie voor de ideale sfeer. Ook kan je genieten van een massage, catering in verschillende vormen en zelfs schoonheidsbehandelingen!

Patricia


Een sfeervolle locatie voor het perfecte vrijgezellenfeest voor vrouwen: relaxen, baden, eten en ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze sauna is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe. wat is er nou leuker dan de vrijgezel verrassen met de boodschap dat jullie een wellnesscentrum voor haar afgehuurd hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen. Eind van de dag maken wij een groepsfoto van jullie!

Karin


Een sfeervolle locatie voor jullie hele dag- of avondprogramma: relaxen, baden, eten en drinken. Ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze Spa Hammam is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe! Wat is er nou leuker dan een sauna helemaal privé te hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen.
Reserveer direct!
Translate »