Privé spa boeken? Dit zijn de 7 voordelen

Vrijgezellenfeest? 5 dingen die je kunt doen
1 juni 2019
Een dagje uit in Amsterdam
1 augustus 2019
Voordelen van een privé spa

Voordelen van een privé spa

Even een dagje bijkomen… Een ‘escape’ van de dagelijkse werkzaamheden moet kunnen af en toe! Een privé spa boeken geeft het ultieme gevoel van ontspanning. Je hoeft dan vooral geen rekening te houden met andere mensen, en dat is soms best even lekker! Maar wat zijn eigenlijk verder de voordelen van een privé spa? Wij hebben het op een rijtje gezet. Je kunt hieronder de 7 voordelen van een privé spa ontdekken.

Me, myself and I

Zoals we al even zeiden, is het soms best lekker om geen rekening te hoeven houden met andere mensen. Dat is één van de grote voordelen van het boeken van een privé spa! Je kunt eindeloos genieten met de mensen die met jou meekomen naar de spa. Mocht je écht helemaal alleen willen zijn, dan kun je die spa ook in je eentje boeken natuurlijk. Dat is pas een verwennerij! Mits je ervan houdt om alleen te zijn natuurlijk.

Privé spa, privé gesprekken

Waar het normaal in de spa altijd wel stil moet zijn, kun je in de privé spa wel lekker kletsen! Als je bijvoorbeeld met vriendinnen een dagje naar de spa gaat, kunnen jullie gelijk even goed bijpraten zonder het gevoel te hebben dat je andere mensen stoort.

Waar is het feestje?

Heb je een vriendin die gaat trouwen binnenkort? Dan is het ook leuk om een privé spa te boeken met de groep! Bij Spa Hamam du Sahara kun je dit arrangement boeken. Je krijgt dan ook te drinken en wat lekkernijen om de dag helemaal af te maken. Het is een ideale bezigheid voor de bruid om nog even te ontspannen voor de dag van de bruiloft.

Privé spa en massage

Om helemaal ultiem te ontspannen, kun je bij de privé spa ook een massage boeken als je dat wilt. Je kunt ervoor kiezen om eerst te relaxen in de privé spa en dan de massage te nemen. Of je doet het andersom, zo ben je al voor een groot deel ontspannen als je de privé spa induikt.

Het voordeel van een privé spa is ook dat je bijzondere momenten kunt vieren. Zo kun je een VIP-wellness experience boeken bij Spa en Hamam du Sahara. Hierbij kun je met zijn tweeën genieten van de rust. Je krijgt er ook een romantisch sfeerpakket bij. Zeker een aanrader om dit rondom Valentijnsdag te doen!

 

Reserveer direct!
Translate »