Privé sauna

 

Ontdek onze unieke formule


Een sauna bezoeken is ongetwijfeld één van de beste manieren om te genieten van tal van gezondheidsvoordelen. Tegenwoordig worden we allemaal omringd door stress, deadlines, verantwoordelijkheden en nog veel maar factoren waardoor het soms moeilijk is om rust te vinden.

Een sauna bij Du Sahara biedt echter de oplossing: dankzij een privé sauna kan je weer helemaal tot rust komen op zowel lichamelijk als mentaal vlak. Maar wat houden de voordelen van een privé sauna nu precies in?

Prive Spa

De voordelen van een privé sauna

Een privé sauna biedt enkele interessante voordelen voor de levenskwaliteit en wel op verschillende manieren. Een overzicht:

1. Een betere doorbloeding

Waarschijnlijk één van de grootste voordelen van een saunabezoek is dat de doorbloeding van het lichaam verbetert. Het effect dat hierdoor bereikt wordt kan vergeleken worden met dat van een sportsessie!

2. Afvalstoffen worden uitgescheiden

Juist door de betere doorstroming van het bloed worden organen zoals de nieren en de lever gestimuleerd om beter te gaan werken. Het gevolg? Afvalstoffen die zich in het lichaam hebben gehoopt worden efficiënter afgevoerd. Door de warmte gaan ook de poriën in de huid open waardoor deze stoffen sneller een uitweg vinden en je lichaam vanbinnen uit gekuist wordt.

Tegenwoordig zweten de mensen steeds minder, waardoor lymfevocht minder goed door het lichaam stroomt. Een regelmatig bezoek aan een privé sauna lost dit probleem op en brengt alle lichaamsvloeistoffen op gang!

3. Een gezondere huid

Bij een bezoek aan een privé sauna stijgt de bloeddruk bijna niet omdat de hoge temperatuur de bloedvaten openzet. Daardoor krijgt de huid méér bloed en dat zorgt ervoor dat deze ook beter gevoed wordt. De huid kan gezien worden als het grootste menselijke orgaan en het is voor het lichaam dé manier om afvalstoffen uit te scheiden. Door een sauna te bezoeken draag je dus ook bij aan de gezondheid (en het uitzicht) van je huid!

4. Minder stress en méér ontspanning

De hoge temperatuur zet niet enkel de poriën open, het verwijdt ook de geest. Negatieve gedachten en problemen kan je op die manier eenvoudiger loslaten waardoor je dus minder last hebt van stress (ook de dagen na het saunabezoek!).

De warmte van een sauna zorgt op zich natuurlijk ook voor heel wat ontspanning. Daarbij kan je genieten van het samenzijn met vrienden, familie of partner, wat de band versterkt en het dagelijkse functioneren en leven zo veel aangenamer maakt. Daarbij zorgt de rustgevende sfeer die in een privé sauna gecreëerd wordt natuurlijk ook voor de vermindering van stress!

5. Beter bestand tegen wisselingen van de temperatuur

Vaak hebben mensen het wel erg snel koud. Ook hier biedt een sauna bij Spa Du Sahara echter de oplossing: door een regelmatig bezoek went het lichaam een extremere temperaturen waardoor de zenuwen gehard worden.

Patricia


Een sfeervolle locatie voor het perfecte vrijgezellenfeest voor vrouwen: relaxen, baden, eten en ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze sauna is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe. wat is er nou leuker dan de vrijgezel verrassen met de boodschap dat jullie een wellnesscentrum voor haar afgehuurd hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen. Eind van de dag maken wij een groepsfoto van jullie!

Karin


Een sfeervolle locatie voor jullie hele dag- of avondprogramma: relaxen, baden, eten en drinken. Ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze Spa Hammam is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe! Wat is er nou leuker dan een sauna helemaal privé te hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen.
Reserveer direct!
Translate »