Privé sauna Noord-Holland

Privé wellness Amsterdam relax
Prive wellness Amsterdam
29 mei 2018
Privé sauna Noord-Holland img

Een multiculturele spa dag

Over Du Sahara

Privé sauna Noord-Holland: Spa hamam Du Sahara geeft een multiculturele betekenis aan wellness. Wij hebben een sfeervolle locatie die perfect is voor allerlei gelegenheden. Vrijgezellenfeestjes voor vrouwen is een van onze specialiteiten. Bovendien krijgen zwangere vrouwen extra aandacht tijdens hun wellness arrangement. Ons doel is dat je een geslaagde spa dag ervaart en alle stress even los kan laten.

Het beste van verschillende badculturen

Privé sauna Noord-Holland: Spa Du Sahara combineert Oosterse gastvrijheid met het beste van verschillende badculturen. Wij bieden verschillende wellness activiteiten aan. Deze kunnen variëren van een traditionele Arabische droge en natte hamam, tot een bubbelbad en belevingsdouche en een kinderbad voor jonge gezinnen. Het is een unieke beleving die een ieder goed doet. Hieronder zijn een paar van onze wellness activiteiten uitgelegd. Zo hopen wij een beter beeld te geven van de privé sauna.

Scandinavische opgietsauna

Van oorsprong was dit een Finse methode om huizen te verwarmen. Stenen die eerst in het vuur lagen werden in het huis gelegd. Vervolgens werd de rook door een open deur afgevoerd. Tegenwoordig is dit nog steeds het Finse model voor een sauna. Onze Scandinavische opgietsauna is een houten sauna. In deze dichte kamer kan je kolen verhitten om er vervolgens water op te gieten, dit zorgt ervoor dat er stoom vrij komt. Deze stoom verhit de ruimte, waardoor de poriën zich openen. Een opgietsauna is een verademing voor de huid. Het is een manier om door middel van transpiratie alle afvalstoffen uit het lichaam te halen. Als je een liefhebber bent van warmte zal dit een zeer ontspannen ervaring voor jou zijn.

Belevingsdouche

Privé sauna Noord-Holland: Na een bezoek aan de sauna raden wij je aan een belevingsdouche te nemen. Een lauwwarme douche nemen is altijd nodig nadat je in de sauna bent geweest. Dit zorgt ervoor dat je kan afkoelen en alle transpiratie van je lichaam af kan spoelen. Een belevingsdouche heeft verschillende soorten waterstralen van kalme druppels op de huid tot een massagestraal. Daarnaast schijnen er verschillende gekleurde lampen in de douchecabine. Deze passen elk bij een andere waterstraal. Het gekleurde licht dient ervoor jouw stemming zo te beïnvloeden dat je er rustig van wordt. De belevingsdouche berust op een psychologisch principe. Volgens dit principe kan jouw stemming door geluid, kleuren en de fysieke druk bepaald kan worden. Het is een ervaring die alle spanningen van de week wegneemt.

Arabische hamam

Privé sauna Noord-Holland: Hamam is een eeuwenoud Centraal-Aziatisch reinigingsritueel. Het heeft zich onder invloed van het Romeinse rijk over het Midden-Oosten verspreid. Dit leidde tot de ontwikkeling van de oosterse variant op het Romeinse badhuis. Het hamam ritueel kent twee methodes: de droge hamam en de natte hamam. De natte hamam is de authentieke methode waarbij u up ow buik ligt en een massage krijgt in de vorm van een bad. Droge hamam komt voort uit deze methode. Echter, in plaats van water en schuim worden er warme kompressen op uw rug gelegd.

Bubbelbad

Privé sauna Noord-Holland: De Amerikaanse bubbelbad wordt in Nederland. Een bubbelbad is een speciaal warmwaterbad waar met hoge druk luchtbellen in worden geblazen. Dit zorgt voor een ervaring die het beste beschreven kan worden als een massage onder water. Bubbelbad een echte wellness activiteit. Een bubbelbad is een goede manier om de spieren en zenuwen te laten ontspannen, zonder een massage. Dit kan net als de belevingsdouche rustgevend werken als je je niet comfortabel voelt wanneer anderen je aanraken.

Kinderbad

Privé sauna Noord-Holland: Voor jonge gezinnen is er ook een kinderbad. Stel dat je een spa dag hebt ingepland, maar je hebt geen oppas voor de kinderen. Hierdoor kan je ze makkelijk meenemen en hun eigen spa ervaring geven door ze in het kinderbad te laten spelen. Ondertussen kan je zelf van de sauna genieten. Als je wel met het hele gezin een wellness dag boekt, is dit de perfecte gelegenheid om ondertussen tijd met de kinderen door te brengen.

Privé sauna Noord-Holland echt voor jezelf

Om compleet tot rust te komen kan je de gehele sauna een paar uur voor jezelf boeken. Zo heb je geen afleiding van buiten af en kan je jouw hoofd helemaal leegmaken. Mentale ontspanning is namelijk minstens zo belangrijk als fysieke ontspanning. Het is namelijk bijna niet mogelijk om het lichaam te ontspannen wanneer de geest dat ook niet is. En ten tweede kan je na het bezoek aan de spa al heel snel weer gestrest zijn als dit wel lukt. Geen van beide opties is wenselijk. Vooral niet als je de hectiek van het dagelijkse leven even van je af wilt zetten.

Hapjes en sfeer

Wij kunnen de gehele dag hapjes, decoratie en muziek voor jou en je gezelschap aanpassen. Wil je bijvoorbeeld een “Ladies only” arrangement? Dan kan je een ochtend reserveren voor jezelf en een aantal van je vriendinnen. Voor dit arrangement wordt er voor koffie, thee en gebak gezorgd. Ook wordt de sfeer hierop aangepast. Voor een intiemere ervaring voor koppels zijn er twee arrangementen. Hiermee kan je voor tweeëneenhalf uur privé gebruik maken van alle faciliteiten. Je kan hierbij kiezen uit een standaard privé arrangement of een luxe privé arrangement. Het luxe privé arrangement geeft je als extra voordeel onbeperkt toegang tot de minibar. Badkleding is bij alle arrangementen toegestaan.

Reserveer direct!
Translate »