Privé sauna Amsterdam

 

Ontdek onze unieke formule


sauna Amsterdam: Wilt u lekker een dagje komen genieten in en in alle privacy gebruik maken van sauna faciliteiten? Bij Spa en Hammam Du Sahara bieden wij u de mogelijkheid om onze privé sauna Amsterdam te bezoeken.

Privé sauna Amsterdam

Spa en Hammam Du Sahara biedt alle luxe en comfort die u gewent bent van een sauna en hammam faciliteit, echter kunt u hier ook de sauna voor een aantal uur voor uzelf en uw gezelschap reserveren en dus komen genieten van de luxe van een privé sauna Amsterdam. Zo kunt u zelf bepalen met wie u de sauna bezoekt en in alle rust genieten van een heerlijk ontspannen dagje wellness.

Spa en Hammam Du Sahara

Wij bieden de Oosterse gastvrijheid in combinatie met de uiteenlopende gebruiken van verschillende badculturen. Zo vindt u bij ons de Arabische droge- en natte Hamam, de typische Amerikaanse Bubbelbad en een echte Scandinavische opgietsauna. Ook bieden wij een kinderbad voor de kleintjes, dus ideaal voor gezinnen. In onze bijzondere belevingsdouche ervaart een unieke wellness sensatie en uitrusten kan in onze sfeervolle relaxruimtes in Privé sauna Amsterdam.

Arrangementen

Wij bieden diverse arrangementen aan, voor ieder wat wils. U kunt bijvoorbeeld een bezoek komen brengen tijdens de speciale ‘Ladies only’ ochtenden op maandag-, dinsdag-, woensdag-, en donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur. Of u kiest voor een luxe wellness dag met heerlijke hapjes tijdens een ‘Culinaire Experience’ of een ‘High Tea Experience’.  Kijk op onze website bij arrangementen, voor het complete aanbod.

Speciale gelegenheid

Daarnaast kunt u een extra massage of gezichtsbehandeling bij uw bezoek reserveren. Wanneer u voor een speciale gelegenheid onze privé sauna Amsterdam bezoekt, kunt u dit vooraf kenbaar maken en met ons overleggen. Komt u bijvoorbeeld om uw net gesloten huwelijk te vieren of voor een verjaardag? Wij kunnen dan de sfeer, de muziek en de hapjes hier op aanpassen.

Neemt u gerust eens contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken en alvast te reserveren.

 

 


  • vrijegzellendag
    Een sfeervolle locatie voor het perfecte vrijgezellenfeest voor vrouwen: relaxen, baden, eten en ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze sauna is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe. wat is er nou leuker dan de vrijgezel verrassen met de boodschap dat jullie een wellnesscentrum voor haar afgehuurd hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen. Eind van de dag maken wij een groepsfoto van jullie!
    Patricia
  • vriendinnen
    Een sfeervolle locatie voor jullie hele dag- of avondprogramma: relaxen, baden, eten en drinken. Ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze Spa Hammam is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe! Wat is er nou leuker dan een sauna helemaal privé te hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen.
    Karin
Reserveer direct!
Translate »