Onze services

 
 

Finse Sauna

Voor je de sauna binnengaat, moet je een douche nemen. In onze Finse sauna heerst een vochtige atmosfeer en een temperatuur van 60 - 90 ºC. Het lijkt nog heter te worden wanneer er water op de stenen gegoten wordt. De finse sauna is ideaal om uw saunagang in Du Sahara mee te starten.

Natte Hamam

Bij binnenkomst in de hamam, ga je eerst naar de natte hammam. Deze heeft ook een stoomfunktie. Tijdens het stomen, kun je met een kommetje water over jezelf gieten, zodat je niet oververhit raakt. Maak ook je haar en nek goed nat. Vergeet, voordat je naar de hamam gaat niet om je make-up af te halen.

Droge Hamam

De hamam is een eeuwenoud reinigingsritueel dat zijn oorsprong kent in Centraal-Azië. Het Arabische woord hamam betekent letterlijk ‘verspreider van warmte’. In de droge hamam lig je op een warme buiksteen. De warmte werkt ontspannend en zuivert het lichaam. De huidporiën zetten zich open, zodat afvalstoffen gemakkelijker verwijderd kunnen worden.

Koude Waterton

Als u uit de saunacabine komt is het heerlijk om even af te koelen in de koude waterton. De temperatuur van het water is ca 6 graden. Dit is goed voor lichaam en geeft weer nieuwe energie. Herhaalde koudwatertoepassingen trainen uw hart- en vaatsysteem en verbeteren uw weerstand. Voordat u gebruik maakt van het koude dompelbad, spoelt u eerst het zweet van uw lichaam onder de douche. Het water in de ton wordt na elk saunabezoek ververst. Als u een hoge bloeddruk heeft kunt u het koudwaterbad beter achterwege laten.

Jacuzzi

Na uw bezoek aan de sauna of hamam stapt u even onder de douche en daarna zo de Jacuzzi in. Het ruime bad heeft 5 plaatsen en ontelbare jets en luchtinjectoren. Het water wordt na elk bezoek ververst. De massagejets in combinatie met het warme water hebben een positieve invloed op het gemoed, op gewrichten en spieren en op de bloedsomloop. Genieten maar!

Kinderbad

Spa Hamam Du Sahara is bij uitstek ook geschikt om met uw kinderen te bezoeken. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis met u mee. In onze spa hammam bevindt zich onder andere een speciaal kinderbad met een watertemperatuur van ca. 30 graden. Het water wordt na elk bezoek ververst. En er is ook speelgoed beschikbaar. De perfecte gelegenheid dus om uw kinderen kennis te laten maken met het beste uit verschillende badculturen.

Warme en koude douche

Voordat u de sauna in gaat neemt u eerst een warme douche om vervolgens schoon en voorverwarmd aan het saunabad te beginnen. Als u uit de saunacabine komt is het heerlijk om even af te koelen onder de koude douche. Herhaalde koudwatertoepassingen trainen uw hart- en vaatsysteem en verbeteren uw weerstand. Als u een hoge bloeddruk heeft kunt u de koude douche beter achterwege laten.

Belevingsdouche

Dit is een douche met talrijke mogelijkheden. Zo kunt u de huid masseren en genieten van een unieke waterbeleving. Met de verschillende watertemperaturen en de nevel- en regeneffecten creëert u een unieke belevenis. En dankzij de combinatie van weldadige geuren, licht- en geluidseffecten, wordt douchen een sensationele ervaring.

Relaxruimte

In het souterrain van Du Sahara bevindt zich een relaxruimte. Na de sauna ben je helemaal loom en ontspannen. Bovendien is je huid heerlijk glad! Wikkel je in een grote handdoek of een badjas en kom nog even bij met een tijdschrift en een kopje muntthee, of een frisdrank uit onze minibar.

Zonnebank

In het souterrain van Du Sahara bevindt zich een zonnebank. De UV-lampen bootsen zonlicht na. Dit zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D in het lichaam en heeft een positieve invloed op de weerstand en uw gezondheid.

Massage

Bij Spa Du Sahara kunt u zich ook EXTRA laten verwennen met een professionele massa.
U kunt kiezen uit het volgende massage pakketten:

- SOAP Massage €20,00
- SCRUB Massage €20,00
- OLIE Massage €35,00
- Gezichtsbehandeling €45,00

Indien u gebruikt wil maken van één van de bovenstaande massage dan dient dit als extra optie te boeken wij uw reservering.
Reserveer direct!
Translate »