De perfecte plek om te ontspannen en genieten

wellness
Een geweldige dag wellness in Amsterdam
25 juli 2018
lekker eten in de spa
Lekker eten in de spa
1 november 2018
De perfecte plek om te ontspannen en genieten

De perfecte plek om te ontspannen en genieten

Voordelen van een spa dag

Een dag naar de spa gaan heeft erg veel lichamelijke en geestelijke voordelen. Als eerste kun je alle stress van het dagelijkse leven van je af laten glijden. Zo kom je mentaal even helemaal tot rust. Het eerste fysieke voordeel van een spa dag is dat je je spieren kunt laten ontspannen. Ook kun je je huid compleet laten reinigen met meerdere methodes. Het beste is dat dit je dit zelfs met je partner kunt doen. Je hoeft hiervoor alleen een koppelsarrangement te boeken. Hoe? Dat zal hieronder uitgebreid worden beschreven. Bovendien wordt er uitgelegd hoe de locatie een rol speelt.

Afgelegen locatie

Wanneer je naar de spa gaat is het belangrijk dat je rust om je heen hebt. Anders kun je zelf ook niet tot rust komen. Onze spa ligt buiten het centrum van Amsterdam. Je zal daarom weinig last hebben van alle drukte en rumoer van de stad. De spa is echter wel bereikbaar met de auto.

Genieten van Du Sahara’s faciliteiten

Spa Du Sahara heeft verschillende faciliteiten die elk zijn eigen functie heeft. Onze opgietsauna is bijvoorbeeld de perfecte manier om jouw huid te reinigen. De stoom van deze traditionele Scandinavische sauna zorgt namelijk voor transpiratie. Zo verlaten afvalstoffen jouw huid op een natuurlijke manier. Vervolgens kun je een belevingsdouche nemen om deze afvalstoffen van je af te spoelen. De belevingsdouche is namelijk niet alleen een unieke wellness ervaring. Het is ook aanbevolen om een lauwe douche te nemen nadat je uit de sauna komt. Je kunt je hiernaast je spieren laten ontspannen door een droge of natte hamam te nemen. Ook kun je iedere knoop uit elk spiertje laten masseren. Tot slot hebben wij een bubbelbad waarin je heerlijk kunt relaxen.

Ontspannen als koppel

Waarom zou je alleen naar de spa gaan, als je ook als koppel kunt ontspannen? Wij bieden verschillende koppelsarrangementen aan voor verschillende gelegenheden. Je kunt jouw partner bijvoorbeeld verrassen voor zijn of haar verjaardag. Je kunt echter ook een spa dag plannen voor een jubileum of zomaar. Ieder koppel loopt er vroeg of laat wel tegen aan dat zij er even tussen uit moeten. Een dagje naar de spa is dan de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan die dagelijkse sleur. Een arrangement boeken is heel gemakkelijk. Kijk hiervoor bij het kopje ‘Arrangementen’ en kies uit een van de opties voor koppels.

Reserveer direct!
Translate »