Niet op vakantie? Zo kom je thuis in de vakantiemood

ontspannen
Vijf tips om te kunnen ontspannen
25 mei 2020
behandeling
Welke behandeling is jouw favoriet?
1 augustus 2020
vakantie

Sinds 15 juni is het weer mogelijk om op vakantie te gaan naar veel landen binnen het Schengengebied. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit jaar tijdens de zomervakantie in Nederland te blijven. Misschien is je vakantie geannuleerd, of vind je het gewoon geen fijn idee om in deze bijzondere tijd naar het buitenland af te reizen. Wil je deze zomer toch een paar weken vrij nemen van je werk en écht ontspannen? Dan kun je waarschijnlijk wel wat vakantietips gebruiken. In deze blog helpen we je met tips om ondanks alles toch in de vakantiemood te komen.

Neem vrij

We beginnen met de belangrijkste tip: neem vrij. Het is misschien heel verleidelijk om je vakantie dit jaar op te sparen en in de zomer door te werken. Toch is het beter om dit niet te doen. Ontspanning is heel belangrijk, je kunt niet maanden achter elkaar doorwerken zonder een vakantie. Neem daarom, als je dat niet al gedaan had, gewoon vrij in de zomer.

Kleine gewoontes en voorpret

De voorpret voor je vakantie is vaak bijna net zo leuk als de vakantie zelf. Voor je vakantie koop je misschien een nieuw boek, een paar leuke tijdschriften of een mooie nieuwe zomeroutfit. Houd deze tradities er gewoon in! De kans is groot dat je tijdens jouw staycation alleen maar meer tijd hebt voor dat spannende boek, dus geniet ervan. Deze kleine gewoontes geven je het gevoel van een ‘gewone’ vakantie.

Uitstapjes

Je gaat misschien niet naar het buitenland, maar ook in ons eigen land valt veel te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan onze spa. Vanaf vandaag zijn wij weer geopend, en daar zijn we heel blij mee! We kunnen dan ook niet wachten om je te mogen ontvangen. Wil je ons een bezoek komen brengen? Reserveer dan wel van tevoren, dat doe je hier.

Naast een ontspannend bezoekje aan de spa zijn er meer leuke uitjes mogelijk. Breng deze zomer eens een bezoek aan een plaats of gebied waar je nog nooit bent geweest. Heb je bijvoorbeeld alle Waddeneilanden al bezocht? De hunebedden in Drenthe? Of de mooie Limburgse heuvels? Er is veel moois te zien in ons eigen land, maak daar deze zomer dan ook gebruik van.

Verwen jezelf

Op vakantie geniet je van dingen die je jezelf in het dagelijks leven misschien niet elke dag gunt. Je let minder op wat je eet, geniet elke dag van een ijsje en drinkt een (virgin) cocktail in het zonnetje. Dat kun je thuis natuurlijk ook doen! Verwen jezelf daarom maar goed, zo kom je zeker in de vakantiemood.

Reserveer direct!
Translate »