Lekker eten in de spa

De perfecte plek om te ontspannen en genieten
De perfecte plek om te ontspannen en genieten
1 september 2018
met de kinderen naar de spa
Met de kinderen naar de spa
26 november 2018
lekker eten in de spa

Lekker eten in de spa

Gebruik maken van onze voorzieningen

In de spa kun je je natuurlijk heerlijk laten verwennen door de vele faciliteiten. Wij bieden u een droge en natte hamam, een belevingsdouche en een bubbelbad. Maar wist je dat er ook erg lekker eten is in de spa? Wij van Spa Du Sahara bieden klanten bij elk arrangement een hapje en een drankje aan. Bij sommige arrangementen mag je ook onbeperkt gebruik maken van onze minibar. Bovendien bieden wij culinaire arrangementen aan. Deze zijn vooral erg geschikt voor feestelijke gelegenheden. Natuurlijk geniet u bij elk arrangement van onze oosterse gastvrijheid. Maar welke arrangementen zijn nou specifiek culinair? En zit er verschil in wat je per arrangement te eten krijgt? Dat zal hieronder uitgebreid worden uitgelegd.

Lekker eten met onze culinaire arrangementen

Als eerste is er het Ladies Only arrangement. Hierbij krijg je koffie, thee en gebak. Dit arrangement is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeestjes van vrouwen. De prijs voor dit arrangement is €32,50 per persoon. Vervolgens bieden wij een High Tea arrangement. Tijdens dit arrangement kun je genieten van onbeperkte drankjes, een halal kip sandwich en een traditionele Marokkaanse pannenkoek. Ook serveren wij een salade, stokbrood pet dippings, tonijnpastei een tortilla en meerdere bankethapjes. Bij het Sahara VIP Wellness arrangement krijg je koffie, thee, gebak, een tapasmaaltijd en jus d’orange of een smoothie. Als laatste bieden wij het arrangement Sahara Culinaire Experience aan. Zoals de naam al zegt, staat dit arrangement volledig in het teken van eten. Het verschil met het VIP arrangement, zijn de wellness behandelingen die je erbij krijgt. Beide arrangementen zijn perfect voor koppels of vriendinnen die er samen even tussen uit willen.

Handige info over het boeken van arrangementen

Als je een arrangement wil boeken kan dit via het kopje ‘contact’ rechts bovenaan de webpagina. Weet je nog niet precies wel arrangement je wil boeken? Geen probleem. Je kunt in dit geval altijd onder het kopje ‘arrangementen’ kijken om jouw opties te bekijken. Ook alle prijzen staan onder dit kopje vermeldt. Tijdens jouw spa dag hoef je je geen zorgen te maken over het dragen van badkleding. Dit is namelijk gewoon toegestaan. Zo zie je maar weer! Een dagje naar de spa gaan houdt meer in dan enkel wellness. Je kunt er dus ook echt wel lekker en gevarieerd eten. En bij spa Du Sahara weet je zeker dat je wat betreft beide aspecten in goede handen bent.

Reserveer direct!
Translate »