Ladies only day!

romantisch dagje weg
Een romantisch dagje weg
1 maart 2019
olijfzeep
Ultiem ontspannen? Olijfzeep massage it is!
1 mei 2019
ladies only day

Ladies only day is een ideale dag

Niks is zo lekker om te ontspannen met vriendinnen. Dit kan je op veel plekken doen natuurlijk. Maar op welke plek kan je én kletsen, én lekker snacken én helemaal tot rust komen? Dat kan alleen in de spa! Dit is de ideale plek om met vriendinnen of zussen en moeders even helemaal tot rust te komen en een beetje bij te kletsen. Of ben je toch op zoek naar een andere activiteit? Ook op andere plekken kan je een ladies only day bezoeken.

Bezoek de spa

Als je dan de spa bezoekt dan is het wel heel fijn om omringd te zijn door vrouwen. Vrouwen die ook komen voor ontspanning en wat gezelligheid. Als je de spa bezoekt op een Ladies only day, dan komt dat helemaal goed. Je kan dan een aantal uur ontspannen. Drink gezellig thee samen en eet een gebakje. Dit ladies only uitje moet natuurlijk gevierd worden!

Ook een massage erbij? Waarom niet!

Ladies only day draait om jullie, dus als je denkt ik heb behoefte aan een massage, neem die dan! Heerlijk ontspannen liggen en even helemaal tot rust komen. Wat ook leuk is, is dat je bijvoorbeeld een bachelor feestje kan geven in de spa. Ok, het is niet een feestje zoals in de discotheek natuurlijk. Maar het is wel een hele leuke en intieme manier om met vriendinnen een van de laatste vrijgezellen dagen te vieren. Je kan er ook voor kiezen om de bachelor dag anders te vieren. Zijn jullie sportief? Ga dan bijvoorbeeld survivelen of mountainbiken in de Ardennen. Of ga een dagje shoppen en daarna uit eten met zijn allen. Dat is natuurlijk ook een leuke manier om het vrijgezelle leven af te sluiten. Ga eventueel naar een feestje om de dag pas echt goed af te sluiten!

Andere evenementen met ladies only day

Ladies only day heb je natuurlijk op meerdere plekken in het land. Zo kan je ook naar de bioscoop bijvoorbeeld. Dan zijn er speciale avonden georganiseerd waar je met vriendinnen naartoe kan gaan. En je hebt zelfs kans dat je daar een goodiebag bijkrijgt. Hoe leuk is dat? Of heb je behoefte aan wat meer sportiviteit in je leven? Dan kan je ook kiezen voor een sportschool die een ladies only day heeft. Zo kan je op je eigen gemakje, omringd door andere vrouwen, je oefeningen voltooien. Ook zijn er genoeg yogaklasjes en meditatieklasjes waar een ladies only regel is.

Reserveer direct!
Translate »