Iets te vieren? Bezoek de hamam!

Een ijskoude douche in de sauna
Een ijskoude douche in de sauna
1 januari 2019
romantisch dagje weg
Een romantisch dagje weg
1 maart 2019
Iets te vieren? Bezoek de hamam

Vier het met ultieme ontspanning

Er is altijd wel iets te vieren! En wat is er dan beter om een middagje of avondje te relaxen, te kletsen en bij te komen van de drukte van alledag? Daar kan praktisch niks tegenop. Bij Spa Hamam du Sahara waan je je even in een andere wereld. Onze hamam in oosterse sferen is de ideale plek om iets te vieren. Of het nu om een verjaardag, meidendag, vrijgezellenfeestje of romantisch samenzijn gaat. Spa Hamam du Sahara maakt de ervaring onvergetelijk!

Voel je écht jarig

Bij een verjaardag denk je misschien niet gelijk aan het bezoek van een hamam. Je denkt aan een avondje samen eten of een high tea. Maar hoe leuk is het om een ochtend of middag samen naar de hamam te gaan? Spa Hamam du Sahara kan hapjes en drankjes voor je regelen, zodat jij je jarig voelt. Het enige wat jij die dag hoeft te doen is te ontspannen en je verjaardag te vieren met de mensen om je heen. Heerlijk!

Met de meiden naar de hamam

Wij hebben verschillende arrangementen waar je uit kan kiezen. Zo kan je kiezen welk arrangement bij de gelegenheid past. Wil je een meidendag organiseren? Gezellig met vriendinnen kletsen en relaxen? Dan kan je naar de Special morning Ladies only. Dan is de hamam alleen geopend voor vrouwen. Je kan terecht in de ochtend van maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 12.00. In het arrangement zit thee/koffie en gebak. Ideaal dus als je iets te vieren hebt.

Een geslaagd vrijgezellenfeestje

Is het tijd om een vrijgezellenfeestje te organiseren voor die vriendin die binnenkort gaat trouwen? De hamam is ideaal! Jullie krijgen dan 2,5 uur de tijd in de hamam met de vriendinnengroep. Én de vrijgezel krijgt een olie massage cadeau. Zo gaat ze de trouwperiode in relaxmodus tegemoet. Ook krijgen jullie Marokkaanse thee en pannenkoeken, eet smakelijk!

Vier de liefde

Iets te vieren met je lief? Vieren dat je zoveel jaar samen bent? Of dat je verloofd bent? Ga dan als stel naar Spa Hamam du Sahara. Wij hebben veel arrangementen voor twee personen waarbij je compleet in de watten gelegd wordt. Kies bijvoorbeeld Arrangement Sahara. Hierbij heb je 2,5 uur privé toegang tot de hamam. Daarnaast krijg je thee/koffie, een bad set en kan je gebruik maken van doucheproducten. Wil je het even helemaal goed aanpakken? Neem dan het Arrangement Sahara VIP Wellness Experience. Dat is een ervaring om nooit te vergeten! Je krijgt dan ook nog eens beide een hamam behandeling (scrub, massage). Je krijgt tapas en smoothies.. én een romantisch sfeer pakket. Daar kan wat ons betreft geen romantisch dinertje tegenop.

Reserveer direct!
Translate »