Hammam Amsterdam

 

Ontdek onze unieke formule


Hammam Amsterdam
Kom ontspannen en genieten in onze heerlijke en unieke hammam Amsterdam. Voor een romantisch dagje uit of bijvoorbeeld voor een relax dag met het hele gezin.

Hammam Amsterdam


Bij Spa en Hamam Du Sahara in Amsterdam vindt u een uniek concept, waarbij wij het beste van de diverse badculturen bij elkaar samenbrengen in combinatie met de Oosterse gastvrijheid. Zo vindt u bij ons een traditionele Scandinavische opgietsauna, de Arabische natte en droge hamam tot aan de authentieke Amerikaanse bubbelbad. In onze relaxruimte komt u vervolgens geheel tot rust en in de belevingsdouche kunt u zich op bijzondere wijze ontspannen. Ook aan de kleintjes hebben wij gedacht en is er een speciaal kinderbad.

Privé sauna


U en uw gezelschap kunnen bij onze hammam Amsterdam de sauna voor een aantal uur geheel privé in gebruik nemen. U hoeft de faciliteiten dus niet te delen met andere badgasten. U mag daarbij zelf weten of u liever met of zonder badkleding de sauna wilt betreden, beide manieren zijn toegestaan. Tijdens uw bezoek verzorgen wij voor u een passende sfeer. Dit doen wij door de decoratie, muziek en de hapjes aan te passen aan de gelegenheid en aan uw wensen. U kunt vooraf laten weten wanneer u voor een bepaalde gelegenheid nog speciale wensen heeft.

Arrangementen hammam Amsterdam


Naast het bezoek aan de diverse sauna's, kunt u bij ons gebruik maken van verschillende arrangementen. Denk bijvoorbeeld eens aan een heerlijke en ontspannende massage, een welverdiende beautybehandeling of even lekker onder de zonnebank. Ook beschikken wij over een goede catering om het dagje genieten voor u en uw gezelschap helemaal compleet te kunnen maken. We serveren voor u lekkere hapjes en drankjes tijdens het ontspannen.

Samen genieten


Onze Hammam Amsterdam is een prima gelegenheid om gezellig een dag samen met collega's, vrienden of de hele familie te komen ontspannen. Neemt u gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden en arrangementen met ons te bespreken.
 

Reserveer direct!
Translate »