Een romantisch dagje weg

Iets te vieren? Bezoek de hamam
Iets te vieren? Bezoek de hamam!
1 februari 2019
ladies only day
Ladies only day!
1 april 2019
romantisch dagje weg

Romantisch dagje weg is altijd een goed idee!

Een romantisch dagje weg. Zie jij dit wel zitten om te doen met je partner? Wil je er echt even helemaal tussenuit met zijn tweetjes en leuke dingen doen? Dan zijn er natuurlijk tal van mogelijkheden van activiteiten die jullie samen kunnen ondernemen! Houden jullie van iets actiefs of willen jullie lekker relaxen die dag? Of je nou iets speciaals te vieren hebt of gewoon even tijd voor elkaar wil hebben. Wij hebben een aantal activiteiten op een rijtje gezet.

Dieren kijken in de dierentuin

Houden jullie allebei van dieren? Dan is een bezoek aan de dierentuin erg leuk om te doen. De dierentuin is een plek waar je lekker rond kan lopen en de dieren ongestoord kan bezichtigen. Ook zijn er in dierentuinen mogelijkheden om lekker te lunchen of een kop koffie te drinken samen. Als je echt wat wil beleven, zorg dan dat je de dierentuin bezoekt rondom de voedertijd van de dieren, zoals die van de olifant of giraffes. Dat is dus ideaal voor een romantisch dagje weg!

Adrenaline kick in pretpark

Wil je wat meer de adrenaline door jullie lichaam laten stromen tijdens een romantisch dagje weg? Ga dan naar een pretpark waar ze de tofste achtbanen hebben. Daag elkaar uit om overal in te gaan! Het is wel even handig om van tevoren te checken hoe druk het wordt, pretparken zijn over het algemeen ontzettend druk in de vakantieperiodes of met mooi weer.

Plezier voor het oog in het museum

Er zijn tal van musea in Nederland te vinden. Hou je van kunst of wil je meer leren over de oudheid? Elk museum heeft zijn eigen thema’s en kennis om met je te delen. Een museum is een wat rustigere activiteit. Heerlijk om na het museum een stad in te gaan of nog een andere activiteit te ondernemen die dag! Ga lekker uiteten of winkelen bijvoorbeeld. Bezoek je een museum dichtbij het strand of een natuurgebied? Dan is het heerlijk om daarna op het strand of in het natuurgebied nog even uit te waaien.

Ultiem ontspannen in de sauna

Willen jullie ultiem relaxen en echt even helemaal niks doen? Dan kan een dagje naar de sauna het antwoord zijn. Laat je lichaam heerlijk tot rust komen en zorg dat je je lekker op jezelf en elkaar kan focussen. Zou je voor de ultieme ervaring willen gaan? Dan kan je natuurlijk een heerlijke massage nemen! Zo ben je nog uren zoet tijdens je romantisch dagje weg. Wedden dat je niet meer weg wil?

Reserveer direct!
Translate »