Een dagje uit in Amsterdam

Voordelen van een privé spa
Privé spa boeken? Dit zijn de 7 voordelen
1 juli 2019
5 redenen waarom de sauna goed is voor je
1 september 2019

Dagje uit

Ben je van plan om binnenkort een dagje uit te gaan in Amsterdam? Dan wil je vast en zeker wat dingen plannen voor die leuke dag die eraan komt! Gelukkig biedt de hoofdstad heel wat leuke dingen om te doen als je een dagje uit bent. Of het nu mooi weer is of niet. Er is voor elk weertype wel een activiteit te bedenken in Amsterdam. Wij hebben wat activiteiten op een rijtje gezet voor een dagje uit.

Musea in Amsterdam

Amsterdam is een van de steden met de meeste musea in ons land. Je kunt de hele dag in musea rondbrengen, als je daarvan houdt. Bezoek het Van Gogh Museum voor veel werk van Van Gogh en andere kunstenaars. De andere kunstenaars wisselen nogal eens per tentoonstelling. Laat je verrassen! Ben je niet zo’n fan van schilderijen, dan kun je ook het fotografie museum Amsterdam bezoeken: FOAM.

Shoppen tijdens dagje uit? Jazeker!

Shop till you drop, dat is zeker mogelijk in Amsterdam! De stad heeft ontzettend veel winkelstraten waar je terecht kunt. Om er een paar te noemen. Je hebt de bekende Kalverstraat. Deze straat was vroeger ontzettend in trek, maar wordt wel steeds minder populair aangezien er veel toeristen doorheen lopen… De grote merken zitten er wel. Dus mocht je dat leuk vinden, dan is de Kalverstraat een juiste keuze! Wil je juist wat meer boutique-achtige winkeltjes bezoeken? Dan is de 9 Straatjes voor jou de buurt om dit te doen. Hier vind je veel kleine ondernemingen met een verscheidenheid aan producten.

Relaxmode AAN

Wil je een aantal activiteiten combineren op een dag? Dan is het een idee om na het winkelen of musea bezoeken, naar de SPA te gaan. Hier kun je heerlijk een paar uurtjes ontspannen na de drukte van de stad. Geniet lekker van een massage of ga lekker languit in de spa liggen. Bij Spa Hamam Du Sahara ben je aan het juiste adres hiervoor. Deze spa heeft veel faciliteiten en je dag kan sowieso niet meer stuk! Het kan ook zijn dat je Amsterdam bezoekt vanwege een vrijgezellenuitje. Ook dan is Spa Hamam Du Sahara een goeie plek. Lees hier wat je nog meer kunt doen tijdens een vrijgezellenfeest.

Reserveer direct!
Translate »