Dingen die je zeker moet doen tijdens je bezoek aan de spa

behandeling
Welke behandeling is jouw favoriet?
1 augustus 2020
herfst
Zo verzorg je je huid in de herfst
1 oktober 2020
bezoek aan de spa

De meeste mensen gaan niet dagelijks naar de spa. Het is voor veel mensen een echt dagje uit. Gezellig met vriendinnen of met je partner genieten van een dag ontspannen. Even helemaal niets hoeven doen. Zeker nu veel mensen niet op vakantie kunnen is een bezoek aan de spa een waardevol relaxmoment. Je wilt dan het meeste uit je bezoek halen. Daarom geven wij in deze blog 4 tips die je zeker moet doen als je de volgende keer bij ons langskomt.

Tip 1: Gebruik alle faciliteiten

Wij hebben verschillende faciliteiten waar je tijdens je bezoek gebruik van kunt maken. De traditionele droge en natte hamam mag natuurlijk niet ontbreken. Maak ook zeker gebruik van de heerlijk warme Scandinavische opgietsauna. Wanneer je bent afgekoeld van de sauna kun je genieten in de warme bubbelbad. Daarna weer zin om te zweten in de sauna? Gewoon doen! Probeer alle faciliteiten zoveel en vaak als je zelf wilt.

Tip 2: Geef je persoonlijke wensen door

Bij een grote spa moet je je aanpassen aan het aanbod dat daar beschikbaar is. Bij onze kleinschalige spa is echter van alles mogelijk. Wanneer je de spa reserveert voor jouw gezelschap staat de dag in het teken van jullie. We passen de muziek, decoratie en hapjes graag aan op op de gelegenheid én op jullie persoonlijke wensen.

Tip 3: Geniet de hele dag met een arrangement

De faciliteiten alleen zijn al de moeite waard om voor te komen. Maar de dag wordt extra bijzonder als je kiest voor een fijn arrangement. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke behandeling en lekkere hapjes voor jou en je gezelschap. Kom je met een grote vriendinnengroep? Dan kunnen we de high tea experience zeker aanraden. Bij dit arrangement zorgen wij voor thee en lekkere hapjes waar je met jouw gezelschap van kunt genieten. Daarnaast is het bezoek aan de spa inclusief alle faciliteiten hierbij inbegrepen. Ook een vrijgezellenfeest is de moeite waard om bij onze spa te organiseren.

Tip 4: Relax en neem de tijd

Het belangrijkste van een bezoek aan de spa is de ontspanning. Niets moet en alles mag, hoe lekker is dat?! Neem daarom vooral de tijd om te doen wat je wilt. Houd je ervan om een boek te lezen? Neem deze mee en trek je tijdens het bezoek gerust een uurtje terug in de relaxruimte. Tussendoor een dutje doen? Voel je vrij om dat te doen. Zo kun je van jouw spa dagje een ultiem ontspanningsmoment maken. Geniet ervan!

Reserveer direct!
Translate »