Deze behandeling met chocolade is voor iedere chocolover

modder
Dit doet modder voor je huid
1 april 2020
ontspannen
Vijf tips om te kunnen ontspannen
25 mei 2020
behandeling met chocolade

Wie houdt er niet van chocolade? Iedereen toch! Niet voor niets zijn veel mensen fan van onze wellness behandeling met chocolade. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een lichaamsbehandeling te boeken in onze spa. Je zult het boeken daarom nog even uit moeten stellen tot na de coronacrisis. Het is wel mogelijk om te genieten van een heerlijk dagje in de spa. Je bent welkom met maximaal 2 personen.

Wat is een chocoladebehandeling?

Onze wellness behandeling met chocolade bestaat uit een massage met warme chocoladeolie. Chocolade werkt stressverlagend voor het lichaam. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend, waardoor het helpt om acne en andere huidproblemen te voorkomen. Chocolade helpt de vochtbalans van de huid op orde te houden en celvernieuwing te stimuleren. Hierdoor ziet de huid er na afloop van de behandeling glad en stralend uit. Tenslotte is het natuurlijk bekend dat chocolade de productie van endorfine stimuleert. Dit is de reden dat chocolade een geluksgevoel kan geven.

Thuis aan de slag met chocolade

Kun je niet wachten om over een tijdje onze chocoladebehandeling te boeken? Misschien kun je in de tussentijd genieten van een alternatief voor thuis. Tenzij je een partner hebt met talent voor masseren zul je dit gedeelte moeten uitstellen, maar er zijn wel andere manieren om jezelf een beautybehandeling te geven tijdens deze quarantaine.

  1. Begin je behandeling door een kopje thee te zetten met heerlijke chocolaatjes, onmisbaar tijdens dit verwenmomentje voor thuis.
  2. Vervolgens geniet je van een lekker bad. Gebruik de Palmolive douchegel met chocoladegeur voor een heerlijke chocoladebeleving. De cacaoboter ruikt niet alleen heerlijk, het maakt je huid ook lekker zacht.
  3. Na je bad kun je zelf een chocolademasker maken. Je maakt dit door een eetlepel pure cacao te mengen met twee eetlepels honing en twee eetlepels yoghurt. De honing kun je eventueel iets vloeibaarder maken door deze te verwarmen in de magnetron. Breng het mengsel vervolgens aan op de huid en laat dit 15 tot 20 minuten inwerken. Spoel het masker goed af en verzorg je huid zoals je gewend bent.
  4. Wil je toch genieten van een fijne massage? Geef jezelf dan een voetmassage. Je kunt een massageolie gebruiken om jezelf een heerlijke massage te geven.

Een échte chocoladebehandeling

Kun je niet wachten tot je weer een echte wellness behandeling kunt ervaren? Wij ook niet! We hopen dat we je snel weer mogen ontvangen voor een heerlijk ontspannende behandeling met chocolade. Tot die tijd wensen we je een goede gezondheid toe en een ontspannen avondje met deze thuisbehandeling.

Reserveer direct!
Translate »