De leukste uitjes voor moeder en dochter

herfst
Zo verzorg je je huid in de herfst
1 oktober 2020
kerstcadeaus
De leukste kerstcadeaus van 2020
1 december 2020
uitje

Op dit moment zijn er helaas maar weinig mogelijkheden voor een leuk uitje. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus is het lastig om uit eten te gaan of andere dingen te ondernemen. Toch is het leuk om je te verheugen op leuke uitjes die je kunt maken in de toekomst. Daarom delen we vandaag onze beste tips voor een moeder-dochter-dag.

Dagje spa

Wat zou een rijtje met moeder-dochter-dagjes zijn zonder een dagje spa?! Het nu eenmaal heerlijk om je samen met je moeder een dag te laten verwennen in de spa. Geniet van een fijne hammam behandeling en van lekkere hapjes en drankjes. Een mooie kans om met je moeder bij te kunnen praten.

Een city trip in eigen land

Voor een city trip hoef je absoluut niet naar het buitenland te gaan. Ook in ons eigen Nederland zijn veel mooie steden. Ben je bijvoorbeeld al eens in Deventer geweest? In dit oude stadje vind je veel gezellige restaurantjes en unieke zelfstandige winkels. Dichter bij huis in Noord-Holland vind je de kaasstad Gouda. Naast de beroemde kaasmarkt vind je hier ook veel gezellige cafeetjes om quality time met je moeder door te brengen.

Moeder-dochter fotoshoot

Het klinkt misschien een beetje cliché maar een fotoshoot met je moeder is superleuk om te doen. Niet alleen is het een geweldige belevenis om samen mee te maken, het is ook heel leuk om mooie professionele foto’s van jou en je moeder te hebben. Zo mooi als een fotograaf ze maakt kun je dat zelf meestal niet. Het is een mooi aandenken om de rest van je leven plezier van te hebben.

Workshop

Een andere leuke tip is om samen iets nieuws te leren tijdens een workshop. Tijdens een kookworkshop kun je bijvoorbeeld een andere keuken leren kennen én genieten van het smakelijke eindresultaat. Het is ook leuk om een creatieve workshop te volgen. Ga bijvoorbeeld naaien of sieraden maken. Je hebt een gezellige uitje

met je moeder en gaat met iets leuks zelfgemaakts naar huis.

Wandelen

De beste manier om uitgebreid bij te praten is tijdens een wandeling. Ga naar een mooi natuurgebied waar jullie het nog niet goed kennen. Je hebt veel mooie plekjes in Nederland, dus dat komt vast goed. Kies een wandeling die voor jullie beiden goed te doen is. Kies bij voorkeur een route met een gezellig koffietentje onderweg, voor een essentieel kopje koffie met een gebakje. Het is tenslotte jullie dag!

Reserveer direct!
Translate »