De leukste kerstcadeaus van 2020

uitje
De leukste uitjes voor moeder en dochter
1 november 2020
gezichtsverzorging
Deze stappen mogen niet aan jouw gezichtsverzorging ontbreken
1 januari 2021
kerstcadeaus

Kerst zal dit jaar anders zijn dan we gewend zijn. Geen diners met de hele familie maar een rustig avondje thuis in een kleiner gezelschap. Dat betekent natuurlijk niet dat je geen kerstcadeaus gaat kopen. Sterker nog, het is juist leuk om de familie die je dit jaar misschien niet kunt bezoeken een leuk cadeautje op te sturen. Heb je inspiratie nodig voor jouw kerstcadeaus? Wij delen onze beste tips!

Fijne loungekleding

Deze winter heb je waarschijnlijk weinig aan je feestkleding en mooie schoenen. Fijne loungekleding komt wel goed van pas! Onze eerste tip is daarom om jouw geliefden een mooi huispak met fijne pantoffels cadeau te doen. Als je veel tijd thuis doorbrengt is het wel zo prettig om dat te doen in mooie en comfortabele kleding.

Een dagje wellness

Een ander super relaxt cadeau is natuurlijk een dagje wellness. Als je jouw partner, vriendin of moeder een groot plezier wilt doen geef je haar een bon voor een bezoek aan onze spa. Je kunt dit uitbreiden met een fijne behandeling of een compleet arrangement. En extra fijn: je doet er jezelf ook een plezier mee, want jij gaat natuurlijk gezellig mee!

Producten voor een thuisspa

Om de spabeleving thuis nog wat langer vast te houden kun je ook kiezen voor fijne bad- en bodyproducten. Maak zelf een setje met iets lekkers voor in bad, een scrub en een voedende bodycrème en pak het gezellig in. Tip: Lush verkoopt speciale badbruisballen in een kerstthema, extra leuk voor onder de boom.

Een thuisdiner

Veel restaurants zijn begonnen met bezorgmaaltijden om het hoofd boven water te houden nu zij geen gasten mogen ontvangen. Wil je de lokale horeca steunen en jouw naasten verwennen? Doe ze dan een diner cadeau.

DIY

In deze donkere dagen waarin we veel tijd binnen doorbrengen kan iedereen wel een hobby gebruiken. Zoek je een cadeau voor een creatief persoon? Denk dan eens aan een creatief cadeau. Bijvoorbeeld dit pakketje waarmee je zelf een krans met droogbloemen kunt maken. Hiermee geef je iemand een leuke activiteit én iets moois voor in huis. Dubbel leuk!

Een abonnement

Kerst is maar één keer per jaar. Met een leuk abonnement geef je iedere maand een leuk cadeautje! Je kunt bijvoorbeeld denken een aan abonnement op een tijdschrift, een abonnement op Netflix of Videoland of een parfumabonnement. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een abonnement op krijgen.

Reserveer direct!
Translate »