De leukste decembercadeautjes

weetjes
Welke wellness behandeling is goed voor jou?
5 november 2019
goede voornemens
Zo houd jij je goede voornemens vast
1 januari 2020
decembercadeautjes

Het is alweer 1 december en het einde van 2019 komt in zicht. Dit betekent dat de dagen korter worden en dat het hier in Nederland een stuk kouder is geworden. Behalve het donker en de kou staat december voor de meeste mensen gelukkig ook voor Sinterklaas en Kerst. Wil jij de komende dagen op zoek naar de leukste decembercadeautjes voor jouw familie en vrienden? Wij geven je graag tips!

Go culi

Wie houdt er niet van lekker eten? Als de persoon voor wie jij een cadeau koopt ook houdt van lekker eten en koken, neem dan eens een kijkje in een leuke kookwinkel. Grote kans dat je hier een mooi cadeau tegenkomt. Het voordeel is dat kookgadgets verkrijgbaar zijn in allerlei prijscategorieën, dus er zijn altijd decembercadeautjes die binnen jouw budget vallen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een mooie vijzel. Super praktisch en een leuke eyecatcher, maar niet iedereen heeft er een in de keuken staan.

Maak een verwenpakketje

Een decembercadeautje dat voor iedereen goed is, is een fijn verwenpakket. Je begint met een mooie mand en stopt hier allerlei kleine cadeautjes in voor de ander. Natuurlijk kies je cadeautjes uit die passen bij de persoon voor wie je een cadeau koopt. Je kunt denken aan lekkere chocolade, een favoriet tijdschrift, kaarsen of verwenproducten.

Een abonnement

Heb jij ook een vader, oom of partner die zegt dat hij álles al heeft wat hij nodig heeft? Zo iemand is bijna onmogelijk om iets leuks voor te kopen. Voor de man die alles al heeft is een abonnement een leuk idee. Je kunt denken aan een abonnement voor een tijdschrift, maar ook voor bijvoorbeeld de bioscoop. Dit is iets wat je niet snel voor jezelf aanschaft, maar wat wel erg leuk is om te krijgen.

Boom eruit, plant erin

Herken je dat: zodra je de kerstboom hebt opgeruimd uit de woonkamer lijkt die kamer ineens veel leger dan voorheen? Veel mensen kopen daarom in januari een nieuwe kamerplant om dit ‘gat’ op te vullen. Je kunt je familie of vrienden voor zijn, en een mooie plant voor ze kopen. Een grote gatenplant is supermooi om als blikvanger in de kamer neer te zetten. Hij is bovendien makkelijk in de verzorging, dus ook geschikt voor mensen zonder groene vingers.

Een dagje spa

De decembermaand draait veel om eten, drukte en cadeaus. Wil je jouw vriendin, partner of bijvoorbeeld je moeder een dag geven waarin hij/zij dit allemaal achter zich kan laten? Boek dan een dagje in onze privé spa. Je kunt de drukte van december achter je laten en genieten van de sauna, eventueel gecombineerd met een massage of gezichtsbehandeling. Een dagje spa is een origineel cadeautje waar je iemand écht een plezier mee doet.

De perfecte plek om te ontspannen en genieten

 

Reserveer direct!
Translate »