Welke behandeling is jouw favoriet?

vakantie
Niet op vakantie? Zo kom je thuis in de vakantiemood
1 juli 2020
bezoek aan de spa
Dingen die je zeker moet doen tijdens je bezoek aan de spa
1 september 2020
behandeling

Een bezoek aan de spa is natuurlijk niet compleet zonder lekkere behandeling. Bij Spa Hamam Du Sahara hebben we een ruim aanbod met verschillende behandelingen. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende onderdelen van een behandeling bij onze spa.

Scrubbehandeling

Iedere behandeling begint met een scrub. Je huid wordt hiermee voorbereid op de rest van de behandeling. Met een scrubhandschoen en een product met een zachte korrel worden de dode huidcellen van je huid verwijderd. Daarnaast zorgt het voor een goede doorbloeding, het helpt tegen een grauwe huid en het voorkomt ingegroeide haartjes. Na het scrubben is je huid schoon en zijn de poriën geopend voor de rest van de behandeling.

Zeepbehandeling

De zeepbehandeling is een unieke behandeling voor de hamam. Je ziet dit ook terug in bovenstaande video. Tijdens een zeepbehandeling wordt het lichaam gereinigd met een grote hoeveelheid zeepschuim. De heerlijk geurende olijfzeep geeft een unieke ervaring aan de behandeling met zeep.

Behandeling met modder

Over de behandeling met modder hebben we eerder een blog geschreven. Modder wordt al eeuwenlang gebruikt in hamams en schoonheidsbehandelingen. Modder voorkomt huidveroudering, het helpt vocht vasthouden in de huid, het ondersteunt de bloedcirculatie en afvalstoffen worden makkelijker afgevoerd. Bovendien helpt het bij verschillende huidaandoeningen als psoriasis, eczeem en acne. De modder kan gebruikt worden als pakking, maar ook om het lichaam mee te masseren.

Massage

Misschien wel het allerfijnste onderdeel van een behandeling in de hamam is de massage. Voor de massage worden heerlijke oliën gebruikt. Het lichaam wordt ingesmeerd met massageolie en uitgebreid gemasseerd. Tijdens de massage kun je even echt ontspannen en alles loslaten. Massage vermindert stress, niet alleen tijdens de massage maar ook erna. Het stimuleert het natuurlijk gelukshormoon, waardoor je na de massage een heerlijk gelukzalig gevoel kunt ervaren. Massage stimuleert de doorbloeding, waardoor afvalstoffen goed verwijderd kunnen worden. Tot slot helpt massage om de balans tussen lichaam en geest te verbeteren.

Spa

Naast de behandelingen maak je tijdens je bezoek natuurlijk ook gebruik van de andere faciliteiten van de spa. Zo kun je gebruik maken van de natte & droge hamam, de Finse sauna, afkoelen in de koude waterton, ontspannen in de bubbelbad en genieten van de belevingsdouche. Dit alles zorgt ervoor dat je na een dag in de spa, inclusief verwenbehandeling, helemaal ontspannen en opgeladen naar huis gaat.

We verwelkomen je binnenkort graag voor een heerlijke behandeling!

Reserveer direct!
Translate »