Met de kinderen naar de spa

lekker eten in de spa
Lekker eten in de spa
1 november 2018
Een ijskoude douche in de sauna
Een ijskoude douche in de sauna
1 januari 2019
met de kinderen naar de spa

Met de kinderen naar de spa

Geen oppas? Neem de kinderen gerust mee!

Het kan altijd gebeuren dat de geplande oppas, of dit nou opa en oma of professionals zijn, niet kan. Het maakt in dit geval niet uit of zij de afspraak afzeggen of dat zij simpelweg niet kunnen oppassen. Op zich hoeft dit geen probleem te zijn, tenzij je al voor langere tijd een afspraak hebt staan. Een goed voorbeeld van zo’n lang geplande afspraak is een spa dag. Dus wat doe je als je geen oppas voor de kinderen hebt, maar wel een spa dag? Heel simpel, je neemt ze gewoon mee! Bij Du Sahara kan dat namelijk heel gemakkelijk.

Het kinderbad van Du Sahara

Spa Du Sahara heeft verschillende faciliteiten voor jou, maar ook voor de allerkleinsten. Terwijl jij onder de belevingsdouche staat, kan jouw kindje heerlijk in ons kinderbad spelen. Bovendien is het mogelijk om op elk gewenst moment even te kijken hoe het met hem of haar is. Jouw dagje uit hoeft dus niet verstoord te worden omdat je de kleine bij je hebt. Aan de andere kant hoeft jouw kind zich ook niet de gehele dag te vervelen. En de grotere kinderen dan? Want die vinden het natuurlijk niet leuk om de hele tijd tussen jongere kinderen te zitten.

Voor grotere kinderen

Het is niet nodig dat grotere kinderen nog in het kinderbad blijven. Wanneer zij namelijk oud genoeg zijn mogen zij gewoon mee de spa in. Veel ouders willen meer tijd doorbrengen met hun kinderen en dit is een perfecte gelegenheid om dat te doen. Wanneer jouw kind aan sport doet, is het ook nog eens goed dat deze meegaat naar de spa. Ook zij verdienen het namelijk om een dagje tot rust te komen. Dit hoeft niet alleen mentale rust te zijn.

Deel jouw spa dag in met behulp van onze arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan waar je heel gemakkelijk jouw dag op kunt inplannen. Moeders en dochters die wat quality time met elkaar willen kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van ons Ladies Only arrangement. Maar ook voor koppels met kleine kinderen bieden wij meerdere arrangementen aan. Zoals al eerder gezegd werd kunnen kinderen zich in het kinderbad vermaken en kunnen ouders checken hoe het gaat. En natuurlijk is het dragen van badkleding te allen tijde toegestaan. Zo zie je maar weer, het hoeft geen probleem te zijn wanneer je de kinderen meeneemt naar de spa.

Reserveer direct!
Translate »