Dagje uit met een vriendin

 

Ontdek onze unieke formule


Wilt u gezellig een dagje uit met een vriendin? Kom dan heerlijk ontspannen en genieten in Spa en Hamam Du Sahara in Amsterdam.Dagje uit met een vriendin

Dagje uit met een vriendin?

Voor de dames hebben wij op de maandag-, dinsdag-, woensdag-, en donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur de speciale ‘Ladies only’ arrangementen. Samen met je vriendinnen een ochtend lekker genieten van onze faciliteiten. Het arrangement bestaat uit 2,5 uur heerlijk ontspannen bij Spa & Hamam Du Sahara en koffie of thee met gebak. Wij raden u aan om voor een dagje uit met een vriendin wel ruim van te voren te reserveren, in verband met de beperkte plaatsen.

Spa & Hammam Du Sahara

U vindt bij ons de Oosterse gastvrijheid, gecombineerd met het beste uit verschillende culturen. Zoals bijvoorbeeld een Scandinavische opgietsauna, de traditionele Arabische natte en droge hamam tot aan een heerlijk ontspannende Amerikaanse bubbelbad. We hebben een extra sfeervolle ontspanningsruimte en ook de belevingsdouche draagt bij aan de heerlijke relax ervaring.

U kunt bij ons terecht voor een gezellig dagje uit met een vriendin, maar ook voor een romantisch uitje of met een groep vrienden, familie of collega’s. Het is mogelijk om de spa in zijn geheel af te huren voor enkele uren, zodat u samen met uw eigen gezelschap kan genieten van een privé sauna. Daarnaast bieden we nog diverse ontspannende arrangementen aan, zoals een beauty behandeling, een ontspannende massage of even lekker onder de zonnebank.

Speciale gelegenheden

Komt u een dagje uit met een vriendin of met iemand anders ter eren van een speciale gelegenheid? Laat het ons dan van te voren weten. Wij kunnen dan de sfeer aanpassen naar gelang de gelegenheid. Wij verzorgen de decoratie, de hapjes en de muziek geheel in passende stijl.

Neemt u gerust eens contact met ons op, om uw arrangementen te reserveren of om de mogelijkheden van een ontspannen dagje uit met ons te bespreken.

 


  • vrijegzellendag
    Een sfeervolle locatie voor het perfecte vrijgezellenfeest voor vrouwen: relaxen, baden, eten en ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze sauna is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe. wat is er nou leuker dan de vrijgezel verrassen met de boodschap dat jullie een wellnesscentrum voor haar afgehuurd hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen. Eind van de dag maken wij een groepsfoto van jullie!
    Patricia
  • vriendinnen
    Een sfeervolle locatie voor jullie hele dag- of avondprogramma: relaxen, baden, eten en drinken. Ongestoord lachen en bijkletsen; je hoeft met niemand rekening te houden, want onze Spa Hammam is helemaal van jullie. Badkleding is toegestaan. Superdeluxe! Wat is er nou leuker dan een sauna helemaal privé te hebben! Gelegen aan de Westelijke ring van Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor zwangere vrouwen is dit uitje geen probleem. Zij krijgen wat extra aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Wij serveren ook vegetarische of halal bereidde lunch en hapjes. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn vrouwen.
    Karin
Reserveer direct!
Translate »